Sport

Dinamo nu mai are sponsor principal pe tricou! Anunțul conducerii cu câteva zile înainte de startul noului sezon

Dinamo a rămas fără sponsor principal pe tricourile de joc! Win2 și 7777 Gaming sunt istorie! Conducerea a anunțat ce se va întâmpla în perioada următoare.
09.07.2024 | 19:35
Dinamo nu mai are sponsor principal pe tricou Anuntul conducerii cu cateva zile inainte de startul noului sezon
Dinamo nu mai are sponsor principal pe tricou! Foto Sportpictures
ADVERTISEMENT

Dinamo a anunțat încheierea colaborării cu sponsorii principali din sezonul trecut, Win2 și 7777 Gaming. Nu mai puțin de 600.000 de euro plăteau cei de la Win2 ca să apară pe tricourile dinamoviștilor.

Dinamo nu mai are sponsor principal pe tricou! Anunțul conducerii cu câteva zile înainte de startul noului sezon

Romeo Bănică, directorul de marketing de la Dinamo, a dezvăluit ce se va întâmpla în perioada următoare la clubul din Ștefan cel Mare, dar și faptul că echipa va avea un nou sponsor principal foarte important.

ADVERTISEMENT

„Începem o nouă etapă în proiectul nostru de consolidare a clubului. Le mulțumim celor de la Win2 și 7777 Gaming pentru implicarea din sezonul 2023-2024 și pentru toate concursurile și activitățile organizate cu și pentru suporterul dinamovist.

Suntem în discuții avansate pentru a semna un contract care să facă cinste clubului nostru, dar să și reflecte obiectivele sportive stabilite pentru actualul sezon.

ADVERTISEMENT

Numele noului sponsor, cu o rezonanță semnificativă pe plan intern și internațional, va fi anunțat în perioada următoare, în cadrul unui eveniment la care vor fi invitați, alături de reprezentanții presei și fanii dinamoviști, cei care au făcut posibilă reconstrucția din temelii a clubului nostru. Vom reveni foarte curând cu detaliile acestui nou parteneriat”, a anunțat Romeo Bănică, pe pagina de Facebook a clubului Dinamo.

Dinamo își deschide și magazin oficial!

FANATIK a scris luni despre noua mutare importantă de la Dinamo. Clubul alb-roșu și sponsorul tehnic de echipament, Macron, vor inaugura un magazin oficial de unde suporterii își pot cumpăra produse cu însemnele echipei.

ADVERTISEMENT

Astfel, începând de miercuri, 10 iulie, echipamentele de joc ale lui Dinamo din sezonul 2024-2025 și alte produse oficiale cu însemnele „câinilor” vor fi disponibile în magazinul Macron Sports Hub.

Din informațiile FANATIK, Dinamo se va folosi de acest prilej pentru a-și prezenta și noile achiziții. Fanii vor putea achiziționa cele trei rânduri de echipament, precum și cel de antrenament și de prezentare al „câinilor roșii”.

ADVERTISEMENT

Dinamo începe noul sezon din Superliga cu un meci foarte greu. În prima etapă a sezonului 2024-2025, „câinii” se vor deplasa la CFR Cluj, vicecampioana României din sezonul trecut. Partida va avea loc duminică, 14 iulie, de la ora 19:00 și va putea fi urmărită pe FANATIK.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: