Nimeni nu mai crede în Dinamo. “Se vor lupta să scape de la retrogradare!”

Iuliana Spirache   
in Dinamo
27/03/2018, 19:32
Nimeni nu mai crede în Dinamo. “Se vor lupta să scape de la retrogradare!”

Narcis Răducan, fost oficial în Liga 1 Betano, crede că FC Dinamo Bucureşti se va lupta pentru salvarea de la retrogradare şi că o să le fie foarte greu dinamoviştilor să mai ajungă în playoff. 

“Cu 3 milioane de euro, Dinamo se va lupta să scape de retrogradare. Este aproape imposibil să ajungă în playoff, poate doar cu noroc. Nici cei de la Iaşi nu au acest buget! Totuşi, Craiova nu are fond de salarii mari şi face performanţă”, a spus Narcis Răducan. 

Ionel Dănciulescu pariază pe Dinamo

De partea cealaltă, Ionel Dănciulescu este mai optimist. “Asta este realitatea, eu şi Florin Bratu trebuie să ne mulăm pe suma respectivă şi să facem o echipă competitivă. Trebuie să facem un mix între jucătorii experimentaţi şi cei tineri, valoroşi, pe care îi vom integra în echipa. Probabil că vom face câteva achiziţii bune, care să facă diferenţa. Eu sunt convins că Dinamo nu se va lupta la retrogradare. Cât despre lupta la titlu, cu 7 milioane de euro am ajuns în play-out şi nu am prins nici măcar play-off-ul”, a declarat fostul vârf al lui Dinamo.

Ştirea MOMENTULUI

Florentin Marinescu, declaraţii exclusive despre negocierile cu Gigi Becali!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×