Sport

Dinamo nu mai sperie pe nimeni. Mesaj războinic înaintea duelului cu FC Voluntari: „Le dăm și 9 goluri dacă putem”

Ilfovenii sunt gata să facă spectacol în primul meci al sezonului și îi amenință pe dinamoviști: „Nu ne interesează problemele lor. Le dăm și nouă goluri dacă putem”.
18.07.2021 | 23:23
Dinamo nu mai sperie pe nimeni Mesaj razboinic inaintea duelului cu FC Voluntari Le dam si 9 goluri daca putem
ADVERTISEMENT

Prin vocea tânărului Robert Ion, adus chiar în această vară, cei de la FC Voluntari le transmit un mesaj cât se poate de ferm dinamoviștilor: nu concep alt rezultat decât victoria în primul meci al sezonului din Liga 1.

Le dăm cât mai multe goluri, și nouă, dacă putem. Nu ne interesează starea lor de spirit sau problemele lor financiare”, a declarat mijlocașul adus sub formă de împrumut chiar de la eterna rivală a „câinilor”, FCSB.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, chiar dacă a pierdut jucători importanți și cei care se mai află acum în lot sunt în urmă cu pregătirea, Dario Bonetti  promite să construiască o echipă spectaculoasă. Partida este programată luni, 18 iunie, la ora 20:30, pe stadionul Ștefan cel Mare.

FC Voluntari, mesaj războinic pentru Dinamo înaintea meciului din prima etapă a Ligii 1

Vreau să fac un sezon cât mai bun și să mă întorc cu forțe proaspete la FCSB. Fizic mă simt bine, dar fără ritm de joc nu pot să fiu ca înainte de accidentare. 

ADVERTISEMENT

Este un meci special, tocmai pentru că vin de la marea rivală. Chiar dacă ei au probleme, noi intrăm pe teren să le dăm cât mai multe goluri, și 9, dacă putem! Nu ne interesează starea lor de spirit sau problemele lor financiare”, a declarat Robert Ion la conferința premergătoare meciului.

În schimb, Liviu Ciobotariu încearcă să-și mențină elevii cu picioarele pe pământ, având în vedere că nu dispune de foarte multe informații despre echipa condusă acum de Dario Bonetti.

ADVERTISEMENT

Întâlnim o echipă cu tradiție în fotbalul românesc, care are în spate niște suporteri fantastici. Ne dorim să începem cu dreptul. Va fi un meci disputat, e clar.

Avem un avantaj pentru că noi ne-am păstrat în proporție foarte mare lotul de anul trecut. A fost dificil să luăm informații despre adversar, pentru că ei n-au jucat niciun meci amical, în afară de cel cu Galatasaray, unde a fost alt antrenor, alt sistem de joc, altă echipă. 

ADVERTISEMENT

Nu avem foarte multe imagini video cu adversarul nostru. Nu ne rămâne decât să ne respectăm principiile de joc. Evident, aș fi preferat să avem mai multe informații despre ei. Sincer, nu știu ce se întâmplă la Dinamo. Și nu pot să comentez”, a subliniat tehnicianul ilfovenilor.

DDB, veste bună pentru jucători: „Vor începe campionatul cu bani în conturi”

Măcinați de incertitudinea care continuă să planeze asupra echipei, dinamoviștii au parte și de o veste bună. Într-un comunicat publicat pe rețelele de socializare, fanii-acționari susțin că au fost virați banii pentru plata salariilor.

Am pus clubul la adăpost, prin declanșarea procesului de insolvență în regim de urgență. Negocierile eșuate cu avocații jucătorilor spanioli, care nu concep să renunțe la nici măcar 1 cent din contractele clienților, însemnau falimentul pentru Dinamo.

Datoria cumulată, de peste 1 milion €, care trebuia plătită integral, pentru deblocarea transferurilor, ne-a obligat să facem pasul pe care ne-am fi dorit să-l evităm.

DDB a adus la Dinamo una dintre cele mai tari firme de insolvență din România și împreună am pornit pe un nou drum, la capătul căruia vom avea un club sănătos, fară datorii și gata pentru performanță!

Am adus un președinte executiv capabil. În doar două săptămâni, susținut de DDB, Iuliu Mureșan a pus la punct noua echipă cu care vom porni pe drumul ăsta, luni. Dinamo are director sportiv, antrenor, medici, preparator fizic, maseuri, staff-ul e aproape complet.

Și spunem “aproape”, pentru că vor mai veni profesioniști, Dario vrea să aducă inclusiv un tactician. DDB a achitat restul de plată pentru licență. (230.000 €).

Împreună am achitat restanțele la chiriile pentru terenurile de la baza Granitul, pe care se antrenează copiii lui Dinamo. DDB a virat în club fonduri pentru plata salariilor, așa că jucătorii vor începe campionatul cu bani în conturi”, au anunțat suporterii din programul DDB.

ADVERTISEMENT