Fotbal intern

DINAMO. Mevlja a dezvăluit de ce a părăsit “haita”: “Asta mi-am dorit!”

UPDATE, ORA 18:12 / DINAMO. Miha Mevlja a explicat motivele care l-au determinat să părăsească gruparea din “Ştefan cel Mare”. Fundaşul lui Rostov a rămas cu sufletul alături de Dinamo...
29.11.2016 | 18:13
DINAMO Mevlja a dezvaluit de ce a parasit haita Asta miam dorit
ADVERTISEMENT

UPDATE, ORA 18:12DINAMO. Miha Mevlja a explicat motivele care l-au determinat să părăsească gruparea din “Ştefan cel Mare”. Fundaşul lui Rostov a rămas cu sufletul alături de Dinamo şi a dezvăluit că urmăreşte aproape toate partidele roş-albilor.

“Cred că e timpul să lămuresc unele lucruri care s-au întîmplat în vara trecută, cînd am plecat de la Dinamo. Eu mi-am dorit să joc în Liga Campionilor şi într-un campionat mai puternic. A venit oferta, iar domnul Negoiţă şi domnul Andone m-au lăsat să plec. N-am spus niciodată că n-aş mai fi jucat pentru Dinamo.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că am vorbit de două sau trei ori cu Ioan Andone şi i-am spus că şi el a fost fotbalist şi mă poate înţelege în acest caz. Era normal să profit de această oportunitate. După transfer voiam să vin la Bucureşti să-mi iau rămas bun, dar nu am avut timp pentru că după doar două zile am jucat primul meci în campionat, iar la 5 zile am jucat în Champions League la Munchen. Voi veni în decembrie la Bucureşti pentru a o vedea pe Dinamo.

Am urmărit tot timpul ce s-a întîmplat la Dinamo, văd şi acum aproape fiecare meci, iar Palici poate confirma acest lucru. Vreau să le mulţumesc lui Negoiţă şi tuturor celor din club care m-au ajutat să ajung pe harta fotbalului mare şi să ajung la echipa naţională. Abia aştept să-i revăd pe toţi. Le doresc tot binele din lume în derbyul de miercuri”, a zis Mevlja pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

DINAMO. Deşi a fost jucător de bază în sezonul trecut, Miha Mevlja a ales să plece în vară şi să semneze cu Rostov, atras de posibilitatea de a putea evolua în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

DINAMO. Fundaşul este, încă, regretat în “Ştefan cel Mare”, iar Ioan Andone a dezvăluit faptul că slovenul nu mai dorea sub nici o formă să continue cu roş-albii.

“A venit la mine şi mi-a spus că, dacă nu îl las să meargă la Rostov, e în stare să se lase de fotbal. Era în stare să stea un an acasă. Jucătorul nu a mai vrut la Dinamo! Recunosc, acolo suferim, în apărare Asta din cauză că a plecat Mevlja, după începerea campionatului. Jucătorul nici n-a venit în România, să îşi ia la revedere de la echipă. A plecat la naţională, iar apoi direct la Rostov”, a spus Andone.

ADVERTISEMENT