Un fost idol vede un viitor sumbru pentru Dinamo:”Nu au nici o şansă la titlu”

Fostul atacant al lui Dinamo, Claudiu Niculescu, în prezent tehnicianul echipei CSM Rîmnicu Vîlcea, a mărturisit pentru FANATIK că echipa din Ştefan cel Mare nu are nici o şansă la titlu....
31.08.2013 | 18:33
Un fost idol vede un viitor sumbru pentru DinamoNu au nici o sansa la titlu
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al lui Dinamo, Claudiu Niculescu, în prezent tehnicianul echipei CSM Rîmnicu Vîlcea, a mărturisit pentru FANATIK că echipa din Ştefan cel Mare nu are nici o şansă la titlu. “Clau-gol” s-a speriat de felul în care a jucat fosta sa echipă în amicalul de la Vîlcea. Niculescu l-a sfătuit pe Gigi Mulţescu să-l folosească mai mult pe Ionel Dănciulescu, deoarece consideră că veteranul  nu şi-a spus ultimul cuvînt în fotbalul românesc. CSM Rîmnicu-Vîlcea a învins-o astăzi pe Dinamo cu 3-2, după ce “cîinii” conduceau la pauză cu 2-0!

Claudiu, ai reuşit să învigi pe Dinamo. Cum a fost meciul?

– Trebuie să fiu sincer şi să recunosc că această partidă a avut două reprize diametral opuse. În prima repriză, Dinamo ne-a dominat clar, însă consider că jucătorii mei s-au speriat timp de 45 de minute doar de numele adversarului.

ADVERTISEMENT

Ce vrei să spui?

– Îmi cunosc bine fotbaliştii şi ştiu ce vă spun. Însă, în pauza meciului am avut o discuţie serioasă cu elevii mei, iar în a doua repriză noi am fost cei care am controlat jocul din minutul 46 pînă în minutul 90. Chiar dacă Dinamo a efectuat cîteva schimbări, dar, cu tot respectul pentru ei, noi i-am dominat categoric.

După cum ai văzut că joacă  Dinamo crezi că în acest nou sezon are vreo şansă la titlu?

– Cine, Dinamo? Absolut nici una! Deşi imi este greu s-o spun, ăsta este adevărul. Ştiu că suporterii lui Dinamo vor fi supăraţi pentru că am spus acest lucru, dar asta este.

ADVERTISEMENT

La Dinamo a intrat spre finalul meciului şi Dănciulescu, crezi că el mai poate să ajute această echipa?

– Îţi spun, sincer, că da. Eu cred că Gigi Mulţescu ar face bine dacă s-ar folosi mult mai mult de Dănciulescu. Îl cunsoc bine pe acest băiat şi sînt sigur că are face un cuplu perfect cu Ţucudean. Îţi plus de asta, fostul meu coleg se pregăteşte la 36 de ani ca la 20. Este tipul de fotbalist profesionist sută la sută.

ADVERTISEMENT

Ai vorbit de Ţucudean, el cum s-a mişcat în jocul cu voi?

– Ţucu se vede că este un fotbalist adevărat. Chiar dacă a făcut doar vreo două-trei antrenamente cu Dinamo, să ştii că este un jucător foarte bun. Are un joc de cap aerian foarte bun, iar acum mie mi se pare că a şi cîştigat la capitolul forţă. Însă eu cred dacă el va juca în atac cu Danciu, atunci o să vedeţi ce cuplu o să facă aceşti băieţi în Liga I.

Marica a refuzat Steaua, ce părere ai?

– Eu ştiam de la început că Marica nu se va duce niciodată la Steaua, nu avea cum să facă acest lucru deoarece el este un dinamovist adevărat. Sînt sigur că Ciprian îşi va găsi o echipă bună în străinătate, iar în cel mai scut timp va face din nou meciuri bune şi la echipa naţională.

ADVERTISEMENT

Cu Gigi Mulţescu ai vorbit după meci?

– Sigur! Îţi dai seama că era şi dînsul supărat deoarece sînt sigur că nici unui antrenor nu-i convine să piardă, mai ales dacă acest lucru se întîmplă şi cu o echipă din Liga 2!

ADVERTISEMENT
Tags: