Sport

Dinamo nu scapă de interdicția la transferuri: “Nu avem vești bune! Situația este destul de complicată”. Exclusiv

Dinamo încearcă să scape de interdicția la transferuri pentru a putea întări echipa în această fereastră de mercato, însă situația este destul de complicată.
17.08.2021 | 20:00
Dinamo nu scapa de interdictia la transferuri Nu avem vesti bune Situatia este destul de complicata Exclusiv
ADVERTISEMENT

Este o vară dificilă la Dinamo, club intrat pentru a doua oară în istorie în insolvență și care nu poate aduce noi jucători pentru că FIFA le-a dat o interdicție la transferuri. Astfel, Dario Bonetti trebuie să se bazeze doar pe jucătorii rămași la club.

Dinamo nu scapă de interdicția la transferuri! Bonetti stă în 14 jucători

Însă, problemele financiare i-au făcut pe mai mulți jucători importanți să plece de la club. În frunte cu unul dintre liderii vestiarului, Ante Puljic, au plecat pe rând Adam Nemec, Diego Fabbrini sau Florin Bejan.

ADVERTISEMENT

Situația explozivă dinaintea startului sezonului l-a determinat și pe antrenorul Dusan Uhrin, care a salvat echipa de la retrogradare, să plece cu câteva zile înainte de startul noului sezon. A venit Dario Bonetti, care a avut la dispoziție jucătorii care au rămas plus tinerii de la echipa a doua.

Iuliu Mureșan: “Nu avem vești bune! Situația este destul de complicată”

Cu șase puncte obținute în cinci etape, Dinamo este pe locul opt, însă oficialii  echipei speră ca interdicția de transferuri de la FIFA să fie ridicată astfel încât la echipă să poată veni câțiva jucători experimentați care să acopere unele posturi cheie.

ADVERTISEMENT

Directorul executiv al clubului, Iuliu Mureșan, a vorbit pentru FANATIK despre interdicția la transferuri și de faptul că situația este destul de complicată și este un proces de durată pentru a se debloca situația:

“Din păcate la acest aspect nu vin cu vești bune. Lucrăm să ridicăm interdicția de transferuri de la FIFA, însă acest lucru nu se va întâmpla în această săptămână și nu pot să vă dau un orizont de timp în care se întâmplă asta.

ADVERTISEMENT

Încercăm să rezolvăm cât se poate de repede această problemă pentru că avem nevoie de transferuri, de jucători cu experiență și în acest moment suntem blocați. Sper să putem rezolva și să mai prindem o perioadă în care să facem transferuri”, a spus Mureșan pentru FANATIK.

Jucătorii spanioli aduși de Cortacero au câștigat procesele la FIFA!

Dinamo a primit interdicția pentru transferuri în luna iunie, după ce Isma Lopez și ceilalți jucători spanioli aduși pe salarii mari de Pablo Cortacero la Dinamo au câștigat procesele împotriva clubului la FIFA.

ADVERTISEMENT

De la intrarea în insolvență, oficialii lui Dinamo încearcă să ridice această interdicție, în condițiile în care Bonetti trebuie să se descurce doar cu jucătorii care au rămas din sezonul trecut și tinerii de la prima echipă.

Dario Bonetti, semnal de alarmă după meciul cu Mioveni: “Nu toți sunt pregătiți să joace la acest nivel”

În primele cinci etape, Dinamo a adunat șase puncte și se află pe locul opt. Antrenorul Dario Bonetti a tras un semnal de alarmă la finalul meciului cu Mioveni, spunând că stă în 13-14 jucători:

“Trebuie să folosim jucătorii tineri, aceasta este situația. Nu am avut prea mult timp ca să lucrăm, stăm în 13-14 jucători acum. Nu toți sunt pregătiți să joace la acest nivel, din această cauză tot încercăm jucători. Astăzi și-a spus cuvântul experiența jucătorilor, nu condiția fizică”, a spus Bonetti.

  • 35.000 de euro lunar avea, pe hârtie, salariu Aleix Garcia
  • 7.000.000 de euro este suma la care sunt cifrate datoriile clubului

 

ADVERTISEMENT