Fotbal intern

Dinamo nu vrea doar în finala Cupei României! „Câinii” cer despăgubiri de 5 milioane de euro

14.07.2020 | 19:01
Dinamo nu vrea doar in finala Cupei Romaniei Cainii cer despagubiri de 5 milioane de euro
ADVERTISEMENT

Dinamo este sigură de faptul că se va califica în finala Cupei României, după ce FCSB a jucat cu Andrei Vlad în manșa tur, care era suspendat, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

„Câinii” merg și mai departe de atât și cer despăgubiri de 5.000.000 de euro din partea Federației Române de Fotbal, organizatoarea competiției, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Indiferent de verdict „câinii” vor să meargă la TAS pentru a cere despăgubirile substanțiale din partea FRF-ului.

Dinamo cere 5 milioane de euro despăgubiri de la FRF

Dinamo cere despăgubiri de 5.000.000 de euro din partea FRF-ului, din cauza regulamentelor neconcordante, care i-au permis lui Andrei Vlad să joace în manșa tur a semifinalelor Cupei României cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Indiferent dacă formația pregătită de Gigi Mulțescu va avea câștig de cauză și va juca finala Cupei României cu Sepsi, „câinii” sunt deciși să meargă până la TAS pentru a cere despăgubirile.

Oltenii sunt siguri că Dinamo va juca finala Cupei României

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, este sigur că Dinamo va juca finala Cupei României și a explicat și motivele pentru care este sigur de victoria în instanță a „câinilor”:

ADVERTISEMENT

„Să vă spun ce s-a întâmplat. Anul trecut la Viitorul am avut aceeași speță. Noi cu Mateiu și ei cu Iacob. Am făcut adresă la Federație și ni s-a spus că primează ROAF-ul și Mateiu și Iacob au stat pe bară.

Înainte de FCSB – Dinamo ne-a cerut Vali Argăseală hârtia. Seara ne-am dat seama că FCSB o să piardă la masa verde. S-au simțit vinovați și l-au ținut pe Moruțan pe bară”.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Gigi Becali consideră că FCSB nu va avea nicio problemă și că va juca finala câștigată pe terenul de fotbal: „Ăștia de la Craiova cred ei că au o șmecherie de-a lor oltenească. Noi am vorbit la Federație și a zis că e o încurcătură și vor face o schimbare în pauza competițională.

Pofta-n cui pentru cine nu crede că vom juca Cupa României, iar oltenii să nu-și facă griji pentru corectitudinea pe care o să o avem noi la meciul cu CFR”, a spus Gigi Becali la TV Pro X.

ADVERTISEMENT