ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dinamo, o nouă petrecere cu lăutari! Cum au sărbătorit ”câinii” meciurile cu Liverpool. Video

Autori: Silviu Ghering, Traian Terzian | 27.04.2021 | 21:24
Dinamo, o nouă petrecere cu lăutari! Cum au sărbătorit ”câinii” meciurile cu Liverpool. Video
Legendele echipei Dinamo s-au întâlnit pentru a sărbători 37 de ani de la ”dubla” cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor Europeni, iar petrecerea a fost condimentată cu lăutari

Legendele echipei Dinamo București s-au întâlnit pentru a sărbători 37 de ani de la ”dubla” cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor Europeni, iar petrecerea a fost condimentată cu lăutari.

ADVERTISEMENT

În 1984, Dinamo rata marea finală în fața ”cormoranilor”, fiind învinsă în ambele manșe: 0-1 la Liverpool și 1-2 la București.

Cornel Dinu, antrenor secund la Dinamo în 1984, susține că tot parcursul european al ”câinilor” a fost ”cumpărat”, arbitrii primind înaintea fiecărui meci, până la cel cu Liverpool din penultimul act, valize cu bani.

Petrecere cu lăutari pentru legendele lui Dinamo

La petrecerea organizată de foștii mari jucători ai clubului Dinamo, aceștia au servit șampanie și tort, iar atmosfera a fost întreținută de o formație de lăutari care l-au avut în frunte pe cunoscutul Iulian de la Ciocănești.

ADVERTISEMENT

Nume grele ale istoriei ”câinilor”, printre care Ioan Andone, Gigi Mulțescu, Ioan Mărginean, Cornel Țălnar, Costel Orac, Lică Movilă, Ionel Augustin, Marin Dragnea sau Ion Marinm au fost prezenți la celebrarea unui dintre cele mai bune sezoane din istoria lui Dinamo.

Dinamo petrecere lăutari

În acel sezon fanatastic, ”alb-roșii” au trecut pe rând de finlandezii de la Kuusysi Lahti, nemții de la Hamburger SV, câștigătorii en-titre ai trofeului, și Dynamo Minsk, reprezentanta URSS-ului.

ADVERTISEMENT

Grigore, stigmatizat după o petrecere cu manele

La începutul acestei luni, actualul fundaș al echipei Dinamo București, Ricardo Grigore a fost pus la zid de toată lumea după ce a participat la o petrecere cu manele, deși ”câinii” traversează cea mai neagră perioadă din istorie.

Prins în fapt, fotbalistul lui Dinamo a avut o reacție sfidătoare la adresa suporterilor-acționari, cei care plătesc salariile jucătorilor, ale staff-ului și angajaților clubului de la preluarea pachetului majoritar de acțiuni de către Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

Florin Vasile a fost campion cu Dinamo, în Liga Elitelor U19, unde a fost coleg de echipă cu Ricardo Grigore, a comentat pe tema petrecerii organizate de fundașul ”câinilor” și a lăsat să se înțeleagă că astfel de lucruri sunt ceva obișnuit pentru fotbaliști.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!