Anunţ tranşant: “Dinamo se va vinde la valoarea unei cirezi de vaci!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
24/03/2018, 12:52
Anunţ tranşant: “Dinamo se va vinde la valoarea unei cirezi de vaci!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal crede că “Dinamo se va vinde la valoarea unei cirezi de vaci”, iar acesta susţine că echipa din “Ştefan cel Mare” ar valora 50.000.000 de euro. Mai mult, Dumitru Dragomir a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Cornel Dinu şi Ionel Dănciulescu.

“Dinamo se vinde. Se va vinde la valoarea unei cirezi de vaci sau a 10 garsoniere mai în centrul oraşului. Să dai 5 milioane pe un club de talia lui Dinamo este un chilipir. 50 de milioane ar fi suma corectă. Totul este de vânzare în lume, în afara familiei, ţării şi prietenilor. Foamea de bani şi frica de faliment te face să vinzi tot.

“Dănciulescu ar fi fost urmaşul meu la Ligă!”

Iniţiativa lui Dinu este foarte bună. Implcarea lui este o chestie de viitor. Dar am senzaţia că Dinamo va ajunge mai rău decât Rapidul. Au luat o decizie bună cu numirea lui Dănciulescu. Eu, dacă eram la Ligă, Dănciulescu ar fi fost urmaşul meu. El ştie asta. Aş fi luat mandatul, apoi îl lăsam pe el să conducă. Aş fi declinat competenţele”, a spus Dumitru Dragomir pentru sport.ro.

Închide ×