ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dinamo, obligată să-și plătească jucătorii! Deciziile în cazurile lui Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu

Autor: Traian Terzian | 11.03.2021 | 16:09
Dinamo, obligată să-și plătească jucătorii! Deciziile în cazurile lui Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu
Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a obligat clubul Dinamo București să plătească urgent restanțele salariale către jucătorii Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu. Sursă foto: Sport Pictures

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a obligat clubul Dinamo București să plătească urgent restanțele salariale către jucătorii Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate luna trecută că Grigore și-a depus memoriu, dar și motivul pentru care el nu poate deveni liber de contract.

Fundașul ”câinilor” a jucat destul de puțin în ultima perioadă, iar absența sa a fost pusă pe faptul că nu a ajuns la o înțelegere cu fanii din DDB pentru reeșalonarea datoriei.

Jucătorii de la Dinamo trebuie plătiți, dar nu pleacă de la echipă

Decizia în cazul celor doi jucători, Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu, a fost dată joi de Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor, iar ei vor rămâne în continuare la Dinamo, dar clubul va trebui să le achite cât mai repede restanțele.

ADVERTISEMENT

”Ricardo Grigore vs Dinamo – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Admite în parte cererea jucătorului reclamant. Respinge cererea jucătorului reclamant privind încetarea raporturilor contractuale cu justa cauza, ca neîntemeiată.

Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante pentru lunile decembrie 2020 și ianuarie 2021, prima de joc, precum și a taxei de procedură”, este verdictul în cazul fuindașului în vârstă de 21 de ani.

Grigore și Moldoveanu, salarii mici la Dinamo

”Robert Moldoveanu vs Dinamo – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Admite în parte cererea jucătorului reclamant. Respinge cererea jucătorului reclamant privind încetarea raporturilor contractuale cu justa cauza, ca neîntemeiată.

ADVERTISEMENT

Obliga clubul pârât la plata drepturilor financiare restante pentru lunile parțial noiembrie 2020, decembrie 2020 și ianuarie 2021, precum și a taxei de procedură”, este decizia CNSL în ceea ce-l privește pe atacantul de 22 de ani.

Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu sunt doi dintre jucătorii cu salariile cele mai mici de la Dinamo, ei primind 2.500 de euro pe lună. Atacantul a revenit pe teren la începutul acestui an, după o accidentare care l-a ținut departe de teren timp de șase luni.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!