Sport

A jucat 4 meciuri la Dinamo și acum curg ofertele pentru el. Negocieri avansate cu o fostă campioană a Europei

Dinamo se află într-o situație dezastruoasă, dar un jucător venit de curând la cererea lui Mircea Rednic are deja oferte de la un club puternic din Balcani.
31.12.2021 | 09:11
A jucat 4 meciuri la Dinamo si acum curg ofertele pentru el Negocieri avansate cu o fosta campioana a Europei
ADVERTISEMENT

Nemulțumiți de rezultate, dar și de caracterul ”alunecos” al lui Rednic, șefii ”câinilor” au decis să-l îndepărteze de la echipă. Însă, FANATIK a aflat că tehnicianul nu a semnat rezilierea şi solicită banii la zi plus patru salarii.

Administratorul delegat al clubului, Iuliu Mureșan, l-a ales ca înlocuitor pe Flavius Stoican, iar FANATIK a aflat ce salariu va avea acesta în Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Venit la Dinamo de 2 luni, Cătălin Carp are ofertă de la Steaua Roșie Belgrad

Îndepărtarea lui Mircea Rednic a dus la un conflict deschis între conducere și suporteri, fiind cunoscut faptul că aceștia îl apreciază pe fostul antrenor, însă toate problemele par să se răsfrângă și către jucători.

Adus la cererea ”Puriului” în luna octombrie, moldoveanul Cătălin Carp este decis să nu mai continue și în 2022 cu Dinamo, mai ales că pe adresa sa există o mulțime de oferte, dintre care una de la o fostă campioană a Europei.

ADVERTISEMENT

Publicația sârbă Novosti a anunțat că mijlocașul de 28 de ani este dorit de Steaua Roșie Belgrad. Impresarul lui Carp a confirmat informația și a declarat că există negocieri în acest sens, dar a precizat că jucătorul mai este dorit și în Turcia, și în Bulgaria.

Moldoveanul a dus ultima victorie a ”câinilor”

Cătălin Carp, care a mai evoluat  în cariera sa la CFR Cluj, FCSB, FC Viitorul, Ufa și Tambov, a îmbrăcat în patru meciuri tricoul lui Dinamo și a marcat golul care a adus victoria ”câinilor” împotriva Chindiei Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Aceea a fost prima victorie a lui Dinamo după o pauză de 4 luni și 11 zile și, implicit, prima de la reîntoarcerea lui Mircea Rednic pe banca tehnică. Ultimul succes al ”alb-roșilor” data din 2 august, 3-1 pe teren propriu cu Academica Clinceni, în etapa a 3-a.

La începutul anului 2020, Carp a avut evoluții foarte bune în Rusia și a fost aproape de un transfer de marcă la Zenit Sant Petersburg. Campioana Rusiei era pregătită să plătească 3.000.000 de euro, însă începutul pandemiei de coronavirus a blocat mutarea.

ADVERTISEMENT

Dinamo vrea să scape de jucătorii aduși în perioada lui Rednic

Conducătorii clubului Dinamo încearcă să scape de o parte din jucătorii aduși în era Mircea Rednic. Primul pe listă este fostul căpitan al celor de la Braga, Andre Pinto, care are unul dintre cele mai mari salarii de la echipă: 7.000 de euro plus bonusuri.

Din informaţiile FANATIK şi portughezul este sătul de Dinamo şi îşi caută echipă în această perioadă. În condiţiile în care atât jucătorul şi oficialii clubului nu mai doresc continuarea colaborării, despărţirea este iminentă.

Chiar dacă oficialii clubului s-au asigurat la ultimele transferuri cu o clauză de reziliere unilaterală în iarnă, situaţia se complică în cazul lui Michel Espinosa. Francezul a suferit o accidentare serioasă la ligamente. În aceste condiţii, rezilierea unilaterală a contractului nu mai poate fi activată şi Dinamo va trebui să ajungă la un acord cu fotbalistul.

ADVERTISEMENT