DINAMO. A luat foc cînd a fost întrebat de Steaua: “Niciodată să nu mai vorbiţi aşa!”

Iuliana Spirache   
in Dinamo
20/07/2016, 16:11
DINAMO. A luat foc cînd a fost întrebat de Steaua: “Niciodată să nu mai vorbiţi aşa!”

DINAMO. Ioan Andone, tehnicianul formaţiei din “Ştefan cel Mare”, susţine că sînt mulţi jucători din străinătate care nu îşi mai doresc să vină în România şi a explicat care este motivul pentru care aceştai nu îşi doresc să ajungă la formaţii din Liga 1.

DINAMO. Antrenorul “cîinilor” a “explodat” atunci cînd a fost întrebat de duelul dintre Steaua şi trupa din “Ştefan cel Mare”.

“Aducerea jucătorilor străini nu mai e o mare soluţie pentru că nu îşi mai doresc să vină în România şi nici nu-ţi mai găseşti jucători foarte, foarte buni care să vină în România. E greu să le explici jucătorilor ce înseamnă insolvenţa, îi trimitem pe la avocaţi să îi întrebe de bani, de cum se plăteşte. Dacă vin îndoiţi de ce se întîmplă în fotbalul românesc mai bine promovăm jucătorii români. Fotbaliştii cu mai mare încredere, iar copiii ăştia pot să fie viitorul. Altfel o să fie o tragedie în fotbalul românesc. Dacă facem faţă Stelei? Poate nu ne fac ei nouă faţă! Niciodată să nu mai vorbiţi aşa”, a spus Andone.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×