Fotbal intern

Dinamo – Osijek 1-1, în al treilea amical din Spania! „Câinii” au fost egalaţi în final de meci. Straton a avut o evoluţie senzaţională

20.01.2020 | 18:08
Dinamo  Osijek 11 in al treilea amical din Spania Cainii au fost egalati in final de meci Straton a avut o evolutie senzationala
ADVERTISEMENT

Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1, al treilea amical din cantonamentul din Spania, împotriva celor de la NK Osijek. “Câinii” au deschis scorul prin Slavko Perovic în minutul 16, însă s-au văzut egalaţi în final de meci, Beljo reuşind să înscrie în minutul 85. Cătălin Straton a fost “îngerul” lui Dinamo în acest meci, având mai multe intervenţii providenţiale la ocaziile uriaşe ale croaţilor. 


VEZI LIVE VIDEO MECIUL AICI


UPDATE, 20 ianuarie, ora 18:05 / Dinamo a fost egalată, după golul înscris de Drena Beljo din minutul 85.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 20 ianuarie, ora 16:48 / Dinamo a deschis scorul în minutul 16 al partidei cu Osijek prin Slavko Perovic.

VEZI VIDEO GOLUL LUI PEROVIC: 


Dinamo – Osijek LIVE VIDEO meci amical în Spania

Echipa de start a lui Dinamo pentru meciul cu Osijek: Straton – Şerban, Puljic, Besan, Sin – Filip, Răuţă, Fabbrini – Moldoveanu, Perovic, Lazăr

ADVERTISEMENT

În primul meci de pregătire, Dinamo a pierdut cu 0-1 în fața lui Dynamo Dresda, iar în cel de-al doilea „câinii” au remizat împotriva lui VFL Bochum, 1-1.

La Dinamo au sosit în această iarnă Valentin Lazăr, Waly Diof și Lukas Skovajsa în timp ce din echipa „câinilor” au plecat Dan Nistor, Linas Klimavicius, Brito și Denis Ciobotariu.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea, încântat de Valentin Lazăr

Valentin Lazăr a intrat pe teren în a doua repriză a meciului cu Bochum, iar Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a fost încântat de evoluția mijlocașului: „Mi-a plăcut cum a intrat în teren Vali! Chiar dacă mai trebuie să se pună la punct cu pregătirea, a făcut un meci foarte bun”.

„Cu siguranță Vali Lazăr este un fotbalist care ne va ajuta foarte mult în campionat”, a încheiat Florin Prunea.

ADVERTISEMENT

Vali Lazăr a vorbit pentru FANATIK despre chinul prin care a trebuit să treacă pentru a semna cu trupa lui Duşan Uhrin: Sunt bucuros să revin, de două săptămâni m-am chinuit să termin contractul din Turcia.

Nu pot să fac o comparație cu lotul pe care l-am lăsat la Dinamo înainte să plec, diferența e că acum s-a jucat doi ani în play-out, eu am jucat în play-off.

Trebuie să facem o treabă bună în astea patru etape și apoi să tragem linie să vedem ce obiective putem avea. Am vorbit și cu Dusan Uhrin, știam că sunt dorit de dânsul, am reușit să reziliez în Turcia, deși cei de acolo nu voiau să mă lase inițial și totul este ok”.

  • 750.000 de euro este cota de piață a lui Valentin Lazăr, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT