Sport

Dinamo, pagubă importantă în transferul lui Iliev la Hermannstadt! Portarul poate ajunge gratis la U Cluj. Exclusiv

Dinamo trebuia să încaseze 50.000 de euro în această vară de la Hermannstadt pentru transferul lui Plamen Iliev. Doar că sibienii au mari probleme cu banii şi portarul bulgar e aproape de U Cluj.
31.08.2022 | 11:40
Dinamo paguba importanta in transferul lui Iliev la Hermannstadt Portarul poate ajunge gratis la U Cluj Exclusiv
Dinamo nu a încasat niciun ban de la Hermannstadt pentru transferul lui Iliev. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo este în căutarea unui nou investitor care să readucă echipa pe linia de plutire, însă nu are noroc nici când vine vorba de veniturile proprii pe care trebuia să se bazeze. Cu atât mai mult cu cât orice sumă care intră în club este mană cerească.

Dinamo, pagubă importantă din cauza situației financiare de la Hermannstadt! Sibienii nu au putut plăti banii pe Iliev

Din informaţiile FANATIK, Dinamo trebuia să încaseze 50.000 de euro în această vară de la Hermannstadt pentru transferul lui Plamen Iliev, din iarnă. Condiţia era ca echipa din Sibiu să promoveze în SuperLiga, aşa cum FANATIK a anunţat.

ADVERTISEMENT

Hermannstadt a promovat, toate clauzele au fost bifate, însă “câinii” nu au încasat niciun ban din această mutare. Sibienii au dat vina pe problemele financiare grave şi pe faptul că nu au aceşti bani.

Oficialii “câinilor” au făcut cerere de plată la dosarul de insolvenţă! Plamen Iliev este aproape de U Cluj

Mai mult, clubul proaspăt promovat este în insolvenţă, ca şi Dinamo. Aşa că, din informaţiile FANATIK, singura soluţie pentru şefii lui Dinamo a fost să facă cerere de plata la dosarul de insolvenţă.

ADVERTISEMENT

Între timp, Plamen Iliev a fost titular în primele 5 etape din noul sezon de SuperLiga la Hermannstadt, dar a fost primul care a părăsit corabia aflată în derivă. Bulgarul nu a mai suportat situaţia financiară şi a părăsit echipa, fiind aproape de U Cluj, aşa cum FANATIK a anunţat.

Din informaţiile noastre, sunt şanse mari ca Plamen Iliev să fie luat de U Cluj, “şepcile roşii” fiind în căutarea unui portar cu experienţă după ce transferul lui Cristi Bălgrădean de la CFR Cluj a intrat în impas.

ADVERTISEMENT

Perspectivele nu sunt deloc bune la Hermannstadt, jucătorii fiind neplătiţi din luna mai. Antrenorul şi jucătorii au tras mai multe semnale de alarmă că vor părăsi clubul dacă situaţia dificilă va persista.

Dinamo suferă şi în liga secundă! Are trei înfrângeri consecutive şi caută un investitor

De pierdut are şi Dinamo, club care are nevoie de bani ca de aer. 50.000 de euro nu este o sumă care să acopere problemele clubului, însă din aceşti bani s-ar putea plăti salariile întregului lot de jucători.

ADVERTISEMENT

Iar şansele ca echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare să încaseze aceşti bani sunt mici, în condiţiile în care Hermannstadt este mai aproape de faliment decât de a găsi surse de finanţare care să acopere datoriile în creştere.

De cealaltă parte, Dinamo suferă şi în liga secundă. Echipa lui Ovidiu Burcă a ajuns la trei înfrângeri la rând (Oţelul Galaţi, Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Unirea Dej) şi speră să găsească un investitor care să rezolve problemele financiare, astfel încât echipa să poată reveni pe linia de plutire.

  • 30 de ani are Plamen Iliev
  • 500.000 de euro este cota de piaţă a portarului bulgar
ADVERTISEMENT