Fotbal intern

Dinamo, părăsită de fani în play-out. Câți spectatori au venit la partida câștigată cu Dunărea Călărași

08.03.2019 | 22:49
Dinamo parasita de fani in playout Cati spectatori au venit la partida castigata cu Dunarea Calarasi
Dinamo, părăsită de fani în play-out. Câți spectatori au venit la partida câștigată cu Dunărea Călărași
ADVERTISEMENT

Dinamo a câștigat cu 2-0 partida jucată pe teren propriu cu Dunărea Călărași, contând pentru prima etapă din play-out. În urma acestui succes, „câinii” au trecut provizoriu pe primul loc în play-out, poziție pe care au ocupat-o și în precedentul sezon.

Dinamo, părăsită de fani în play-out

Suporterilor nu le convine deloc însă această situație. Doar 960 de fani au venit în Ștefan cel Mare pentru a-și susține favoriții, peluza „Cătălin Hîldan” fiind pustie. Puținii suporteri care au asistat la meci au afișat un mesaj în memoria lui Radu Țenter, fiul lui Marcel Țenter, fostul selecționer al naționalei de baschet a României. Radu Țenter a decedat în urma unui accident rutier.

ADVERTISEMENT

Dinamo este prezentă în play-out pentru al doilea sezon consecutiv. În precedenta stagiune, dinamoviștii au reușit să câștige acest mini-campionat. Datorită parcursului din play-out, Florin Bratu a primit în continuare credit din partea conducerii, însă echipa a arătat complet diferit în startul acestei stagiuni, motiv pentru care Bratu a fost demis.

Stadionul a fost pustiu la Dinamo - Dunarea
Stadionul a fost pustiu la Dinamo – Dunarea

Schimbări masive în lotul lui Dinamo

Locul său pe banca tehnică a fost luat de Claudiu Niculescu, însă acesta nu a zăbovit prea mult pe banca tehnică, fiind repede îndepărtat de către șefii lui Dinamo pentru a i se face loc lui Mircea Rednic.  Rednic a primit undă verde din partea conducerii să schimbe din temelii echipa, iar omul care a adus ultimul titlu în Ștefan cel Mare nu a stat prea mult pe gânduri, transferând aproape un întreg lot în ultimele trei luni.

ADVERTISEMENT

Dinamo a sperat că va prinde play-off-ul în această stagiune, dar șansele matematice s-au risipit la meciul de pe teren propriu cu Botoșani, pierdut cu 1-2. La acel joc, fanii dinamoviști au venit în număr mare pentru a-și susține echipa. Pentru Dinamo urmează un meci complicat în deplasare cu Gaz Metan Mediaș, formație pregătită de Edward Iordănescu.