Sport

Situație ciudată la meciul Dinamo – FC U Craiova: „Câinii” au cumpărat mai multe bilete virtuale decât fizic. Exclusiv

Duelul dintre Dinamo și FC U Craiova pare că nu a atras atenția fanilor „câinilor”, cel puțin nu atât de mult încât să cumpere bilete pentru a fi prezenți la stadion.
08.04.2022 | 20:31
Situatie ciudata la meciul Dinamo  FC U Craiova Cainii au cumparat mai multe bilete virtuale decat fizic Exclusiv
Discrepanță mare înainte de confruntarea Dinamo - FC U Craiova 1948
ADVERTISEMENT

În schimb, FANATIK a aflat că suporterii „câinilor” au cumpărat mai multe bilete virtuale, mai precis cu o mie de tichete peste numărul biletelor achiziționate de fanii care vor fi prezenți pe stadion pentru confruntarea cu rivalii olteni.

„Câinii” au cumpărat mai multe bilete virtuale decât fizic înainte de Dinamo – FC U Craiova 1948

Partida dintre Dinamo și FC U Craiova 1948 se va disputa cu 3.000 de suporteri în tribunele arenei din șoseaua „Ștefan cel Mare”, cifră care nu este chiar bună ținând cont de tradiția disputelor dintre cele două formații, dar și din punctul de vedere al luptei pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

Partea interesantă a duelului vine din faptul că suporterii „câinilor” au cumpărat peste 4.000 de bilete virtuale, preferând astfel să-și susțină financiar clubul, însă nu și cu prezența pe stadion.

Discrepanța este cu atât mai mare, cu cât fanii lui Dinamo s-au mobilizat mai bine pentru alte dueluri din Casa Pariurilor Liga 1, precum cele cu FCSB sau cu Rapid, iar Craiova este un club rival al „alb-roșilor”, fie că vorbim despre echipa lui Adrian Mititelu sau cea a lui Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

„Sper să nu facem greșeli mari. Sper să fie multă lume pe stadion și atmosfera va fi una frumoasă. Suporterii sunt foarte importanți pentru noi”, spunea Dusan Uhrin înaintea confruntării.

Dusan Uhrin și-a avertizat jucătorii

Dusan Uhrin și-a avertizat jucătorii înaintea confruntării cu FC U Craiova, atrăgând atenția asupra jucătorilor de atac din lotul oltenilor, care pot pune oricând probleme:

ADVERTISEMENT

„Craiova are atacanți foarte buni, trebuie să fim atenți în zona careului. Matei este OK, Torje s-a antrenat doar trei zile, nu știu dacă este suficient.

Sper să fac alegerile bune în privința primului ‘11’. Nu vreau să greșesc în privința echipei pentru că va fi dificil pentru noi, Craiova este o echipă bună”.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă este ultima șansă pentru noi să încercăm să evităm barajul, sper că nu. Nu vreau să vorbesc despre pregătirea fizică de la echipă. Acum, jucătorii sunt OK din punct de vedere fizic.

Au un jucător foarte periculos, Compagno și trebuie să avem grijă în zona de penalty. A înscris multe goluri și au jucători buni și la mijloc.

Noi trebuie să avem grijă la jocul nostru și să ne concentrăm doar la asta”, a mai spus Dusan Uhrin.

Înaintea confruntării, Dinamo se află pe locul 14, cu 13 puncte acumulate, în timp ce FC U Craiova se află pe locul 11, cu 22 de puncte.

  • 3 meciuri consecutive are Dinamo fără gol primit
ADVERTISEMENT