DINAMO. Pariază pe Rotariu: "A crescut mult, promite!"

DINAMO. Dănuţ Lupu este sigur că Dorin Rotariu, unul dintre cei mai în formă jucători ai “cîinilor” în acest debut de sezon, poate face pasul spre o echipă nu nume din Europa. În ultimele zile, au apărut informaţii conform cărora Juventus Torino este interesată de serviciile mijlocului.

"Rotariu este un jucător care a crescut foarte mult, el este un fotbalist care promite foarte mult. Nu cred că este nevoie să cîştigi un trofeu ca să poţi să pleci de la Dinamo. Sînt jucători buni care nu au cîştigat trofee de-a lungul timpului şi sînt jucători de valoare mare.

Este Patrick, dar şi Tîrcoveanu... jucători pe care, sperăm, ca peste 3-4 ani să îi vindem la un preţ bun. Îmi doresc ca ei să progrese mai mult. Am vorbit de ei pentru că sînt mai tineri şi, fără să se supere cineva, ei pot ajunge mai sus decît titularii pe care îi are Dinamo la ora actuală.

Eu mi-am propus ca în 2-3 ani să aduc la echipa mare 5-6 jucatori. Ei sînt deja în curte la Dinamo", a spus Lupu care, recent, a fost angajat la Dinamo pentru a descoperi tinere talente.