ADVERTISEMENT
Carousel hot news

DINAMO. El e pariul lui Teja: “Îl voi face SĂ EXPLODEZE!”

DINAMO. Venirea lui Mihai Teja pe banca tehnică a formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare va atrage după sine schimbări majore în liniile dinamoviste. Fostul tehnician al echipei naţionale de...
Autor: Mirela Apostol | 04.01.2015 | 10:40

DINAMO. Venirea lui Mihai Teja pe banca tehnică a formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare va atrage după sine schimbări majore în liniile dinamoviste. Fostul tehnician al echipei naţionale de tineret şi-a conturat deja planul cu care va ataca Liga 1 la startul returului, iar Dorin Rotariu este primul vizat. Teja şi-a propus să-l readucă pe fotbalistul în vîrstă de 19 de ani pe linia de plutire, motiv pentru care va încerca să-l resusciteze în perioada stagiilor de pregătire planificate pentru pauza competiţională.

ADVERTISEMENT

dorin_rotariu-660x439

“Îl voi face super fotbalist!”

DINAMO. Mihai Teja este adeptul jucătorilor tineri iar acest lucru a cîntărit probabil cel mai mult în aducerea sa în “Groapă”, avînd în vedere politica pe care oficialii vor să o implementeze pentru a crea “New Dinamo”, un proiect în care sînt implicaţi fotbaliştii tineri, crescuţi în curtea formaţiei din Ştefan cel Mare. Fostul selecţioner de la U 21 va face din Rotariu pariul propriu, iar acesta le-a prezentat oamenilor din conducere planul pe care îl are pentru a face din tînărul mijlocaş fotbalistul de care Dinamo are mare nevoie. “Problemele pe care le are el sînt din cauza faptului că nu i s-a dat suficientă încredere. Dacă va avea constanţă şi va juca meci de meci, lucrurile se vor schimba radical. Are nevoie de multe meciuri în picioare, apoi va exploda, îl voi face super fotbalist pentru că are calităţi de excepţie! Este un tînăr valoros şi merită să i se acorde încredere. Va munci mult şi va demonstra că merită să mă bazez pe el”, este mesajul pe care Teja l-a transmis oficialilor clubului, conform surselor FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

583475-dorin-rotariu

A mers la Tommy Neubert

DINAMO. Zvonurile că Rotariu ar avea probleme cu masa musculară, iar evoluţiile sale au fost puse uneori pe seama problemelor fizice, l-au determinat pe acesta să meargă la clinica lui Thomas Neubert, fostul preparator fizic al Stelei, pe care Reghe l-a luat la Al Hilal. Neamţul, renumit pentru tehnicile sale extrem de apreciate, l-a examinat pe Rotariu, iar diagnosticul dat a fost unul favorabil. Nu masa musculară este problema jucătorului, ci lipsa meciurilor în picioare, aşa cum este de părere şi antrenorul său. Părerea specialistului a fost că odată cu introducerea sa în teren mai des decît acum îi vor aduce evoluţii mult mai bune. Acesta i-a transmis să stea liniştit, constituţia lui Roti fiind una normală, iar musculatura sa de tip lung este cea care dă senzaţia că fotbalistul ar fi sub greutate.

ADVERTISEMENT

16 partide a bifat Rotariu în acest sezon

1 gol a înscris mijlocaşul pentru Dinamo de la startul turului

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!