Sport

Gaz Metan Mediaș a mai pierdut 4 puncte la Comisii. Cum arată acum clasamentul din Liga 1

Dinamo urcă pe loc de baraj în Liga 1, după ce Gaz Metan a pierdut încă opt puncte, din cauza restanțelor financiare către fostul antrenor Mihai Teja și staff-ul său.
02.03.2022 | 17:03
Gaz Metan Medias a mai pierdut 4 puncte la Comisii Cum arata acum clasamentul din Liga 1
Gaz Metan Mediaș se prăbușește. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
02-03-2022
15:00

Încă o depunctare pentru Gaz Metan Mediaș. Cum arată clasamentul în acest moment

În cursul zilei de miercuri, 3 martie, Comisia de Disciplină a FRF a aplicat o nouă sancțiune pentru Gaz Metan Mediaș. Din cauza restanțelor salariale către foștii jucători Sergiu Popovici și Alex Munteanu, respectiv Ronaldo Deaconu (2 puncte) – care nu și-a primit banii nici după alte 15 zile – , clubul a pierdut încă 4 puncte.

De îndată ce clasamentul va fi actualizat, Gazul va rămâne cu 10 puncte și va deveni oficial noua „lanternă” roșie a clasamentului, la 4 lungimi în spatele Academicii Clinceni. De altfel, ilfovenii s-au impus și în meciul direct din penultima etapă a sezonului regular, scor 2-0.

Gaz Metan trece prin momente cumplite, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar. Echipa medieșeană a primit încă o penalizare, de această dată de 8 puncte, și coboară pe penultimul loc din Casa Pariurilor Liga 1.

Dinamo, pas mare spre salvarea de la retrogradare, după ce Gaz Metan Mediaș a pierdut încă 8 puncte

În cadrul ședinței Comisiei de Disciplină a FRF de astăzi, 23 februarie, s-a decis ca Gaz Metan să fie penalizată cu încă 8 puncte. În total, medieșenii au pierdut la comisii 10 puncte.

ADVERTISEMENT

Astfel, Gaz Metan a rămas cu 14 puncte, iar Dinamo va urca pe locul 14 din Liga 1. Dacă va termina campionatul pe această poziție, trupa lui Flavius Stoican va juca la baraj și va avea, astfel, posiblitatea să se salveze de la retrogradare.

Gaz Metan a fost depunctată din cauza restanțelor financiare către fostul antrenor Mihai Teja și staff-ul său, dar și către Ioan Mărginean, fostul conducător al echipei.

ADVERTISEMENT

Cum ar arăta clasamentul Ligii 1, după depunctarea celor de la Gaz Metan:

În următoarea partidă de campionat, Gaz Metan o va întâlni, acasă, pe FC U Craiova. Meciul este programat sâmbătă, la ora 15:00.

Gaz Metan, a doua depunctare în acest sezon

Pe 11 februarie, trupa medieșeană a mai fost penalizată cu două puncte, din cauza datoriilor către Ronaldo Deaconu, fostul mijlocaș de la Gaz Metan.

ADVERTISEMENT

Recent, Gheorghe Roman, primarul din Mediaș, a anunțat că Gaz Metan are datorii de peste trei milioane de euro.

Având în vedere situația financiară a echipei din Mediaș, este puțin probabil ca aceasta să-și achite măcar o parte din datorii, în perioada următoare. Astfel că ar putea fi depunctată din nou.

ADVERTISEMENT