Sport

Dinamo, pe profit după derby-ul cu CSA Steaua de pe Arena Națională! Unde vor să joace “roş-albii” următoarele meciuri. Exclusiv

Dinamo a cheltuit 60.000 de euro pentru organizarea meciului cu CSA Steaua pe Arena Naţională. FANATIK a aflat că "roş-albii" au ieşit pe profit.
12.09.2022 | 11:32
Dinamo pe profit dupa derbyul cu CSA Steaua de pe Arena Nationala Unde vor sa joace rosalbii urmatoarele meciuri Exclusiv
Imagine cu peluza Stelei de la meciul Dinamo - CSA Steaua. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo – CSA Steaua a fost cel mai fierbinte meci din acest sezon al Ligii 2. A fost o adevărată telenovelă în ceea ce priveşte stadionul pe care se va disputa derby-ul, în cele din urmă oficialii dinamovişti reuşind să închirieze Arena Naţională.

Dinamo, cost important pentru închirierea Arenei Naţionale: 60.000 de euro

A fost nevoie de un efort financiar important, oficialii “câinilor” fiind nevoiţi să plătească 60.000 de euro pentru închiriere, incluzând aici şi firma de pază, care a trebuit să asigure ordinea într-un meci de risc maxim.

ADVERTISEMENT

De altfel, principala temere a dinamoviştilor în momentul închirierii Arenei Naţionale a fost faptul că nu se vor amortiza costurile cu banii din bilete, mai ales că Dinamo este în continuare un club susţinut covârşitor din banii suporterilor.

Dinamo, pe profit după derby-ul cu CSA Steaua!

Din informaţiile FANATIK, Dinamo a reuşit să facă şi profit. Clubul nu a încasat încă banii din bilete, însă previziunile oficialilor dinamovişti sunt că în urma acestui meci au reuşit să obţină şi un profit în urma închirierii Arenei.

ADVERTISEMENT

Însă, profitul va fi subţiat şi de amenda de 60.000 de lei primită de la Jandarmeria Capitalei pentru incidentele din derby. Astfel, din informaţiile noastre, Dinamo va mai rămâne doar cu câteva zeci de mii de euro pe plus.

Din acest punct de vedere, obiectivul a fost atins. Din punct de vedere sportiv a fost un nou derby de tristă amintire pentru Dinamo. “Câinii” au cedat cu 1-2 în faţa celor de la CSA Steaua şi play-off-ul parte tot mai departe.

ADVERTISEMENT

Incidente grave în peluza Stelei! Ultraşii s-au bătut cu jandarmii la pauză

Aproximativ 15.000 de fani au fost prezenţi pe Arena Naţională, iar în peluza oaspeţilor au fost aproximativ 4000 de suporteri. Au fost incidente grave în peluză, la pauza meciului ultraşii stelişti încăierându-se cu jandarmeria.

Microbiştii au aruncat cu scaune, cu extinctoare, au sărit la bătaie. Jandarmeria a ripostat cu gaze lacrimogene. În peluza dinamovistă nu s-au înregistrat incidente, însă s-au dat amenzi pentru “spectacolul” pirotehnic.

ADVERTISEMENT

Dinamo, din nou fără stadion! Oficialii aşteaptă un semn de la minister pentru “Arcul de Triumf”

Pentru Dinamo urmează debutul în Cupa României. Miercuri, de la ora 16:30, Dinamo joacă în deplasare cu CS Tunari. Confruntarea are loc într-o singură manşă şi este eliminatorie.

Rămâne şi problema meciurilor de pe teren propriu de rezolvat pentru Dinamo. “Câinii” nu au în acest moment unde să joace şi aşteaptă un semn de la Ministerul Sportului pentru a putea intra pe “Arcul de Triumf”, acolo unde oficialii şi-ar dori ca echipa să îşi desfăşoare meciurile.

  • 15.000 de fani au participat la Dinamo – CSA Steaua
  • 60.000 de euro au fost costurile cu închirierea Arenei Naţionale
ADVERTISEMENT