Sport

Dinamo, pe ultima sută de metri înainte de startul ligii secunde! Ce meciuri de pregătire și-au stabilit “câinii”

Dinamo se pregătește de startul ligii secunde. "Câinii" sunt în plină perioadă de transferuri şi pentru această săptămână şi-au stabilit alte două meciuri de pregătire.
26.07.2022 | 13:09
Dinamo pe ultima suta de metri inainte de startul ligii secunde Ce meciuri de pregatire siau stabilit cainii
Imagine din amicalul dintre Unirea Slobozia şi Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a obţinut prima victorie în meciurile amicale ale verii, scor 2-1, cu CSO Plopeni. Ovidiu Burcă are puţin timp la dispoziţie pentru a crea un lot omogen, care să se bată pentru promovarea în SuperLiga.

Dinamo, pe ultima sută de metri înainte de startul ligii secunde! Două amicale stabilite în această săptămână

“Câinii” şi-au stabilit alte două meciuri amicale pentru această săptămână. Miercuri dimineaţa, de la ora 10:00, Dinamo va evolua într-un meci amical cu Popeşti Leordeni, pe terenul advers. În iarnă, Popeşti Leordeni a câştigat cu 2-1 în faţa “câinilor”.

ADVERTISEMENT

La finalul săptămânii, Dinamo va mai avea un joc de pregătire, de această dată în baza de la Săftica. Echipa lui Ovidiu Burcă va evolua împotriva celor de la CS Tunari, cu fix o săptămână înainte de startul ligii secunde.

“Câinii” vor juca în prima etapă a noului sezon pe terenul celor de la Progresul Spartac. Primul meci al echipei lui Burcă de pe teren propriu va fi împotriva celor de la Oţelul Galaţi. Derby-ul cu CSA Steaua este programat în Ştefan cel Mare, în etapa a şasea.

ADVERTISEMENT

“Câinii” caută întăriri până la începutul sezonului!

Dinamo încearcă să puncteze şi pe piaţa transferurilor. După retrogradarea echipei, lotul s-a dezintegrat, nu mai puţin de 23 de jucători părăsind echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. Oficialii “câinilor” lucrează să formeze un lot competitiv.

“Câinii” i-au adus în această vară pe Bogdan Gavrilă, Neluț Roșu, Valentin Lazăr și Vasile Buhăescu. În probe la Dinamo sunt și Cătălin Țîră, Iulian Roșu și Andrei Marc, dar rămâne de văzut dacă Ovidiu Burcă îi va opri în lot.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Dinamo își va completa și staff-ul în această săptămână. Florin Marin va avea o discuție cu cei din conducerea clubului pentru a venit pe postul de consilier tehnic, în timp ce noul antrenor cu portarii va fi Vicențiu Dragomir.

Principalul sprijin financiar de la Dinamo rămân fanii din DDB!

Noul președinte al clubului, Vlad Iacob, i-a promis alte 5-6 transferuri lui Ovidiu Burcă, pentru această perioadă de mercato. Însă, cea mai mare problemă de la club rămâne lipsa unui investitor, deși oficialii clubului încearcă de un an să atragă un om care să preia Dinamo.

ADVERTISEMENT

Astfel, principalul sprijin financiar al “câinilor” sunt tot suporterii din DDB, care au virat în ultimii doi ani peste două milioane de euro în conturile clubului.

  • 4 transferuri au oficializat “câinii” până în acest moment
  • 2.120.000 de euro este valoarea lotului dinamovist 
ADVERTISEMENT