Fotbal intern

Primul transfer al lui Miriuţă. “Lucrurile sunt rezolvate!”

Conducerea clubului Dinamo este foarte aproape să perfecteze primul transfer, iar Ionel Dănciulescu a oferit amăunte în legătură cu noul jucător care o să vină sub comanda lui Miriuţă.
08.01.2018 | 20:25
Primul transfer al lui Miriuta Lucrurile sunt rezolvate
ADVERTISEMENT

Dinamo nu renunţă la lupta pentru calificarea în play-off, iar patronul Ionuţ Negoiţă şi antrenorul Vasile Miriuţă au demarat deja campania de achiziţii. Conducerea clubului din Ştefan cel Mare este gata să plătească 50.000 de euro pentru transferul mijlocaşului stânga Ivan Pesic de la Hajduk Split. Directorul sportiv al “câinilor”, Ionel Dănciulescu, a vorbit despre transferul fotbalistului respectiv.

Dănciulescu este convins că transferul lui Pesic va ajuta mult pe Dinamo în tentativa sa de a se califica în play-off. “Salomao este suspendat, aşa că e nevoie să ai dubluri pe toate posturile. Pesic a fost monitorizat foarte bine de departamentul nostru de scouting. S-a ajuns la această soluţie, îl place şi Miriuţă pe Pesic. În mare parte, lucrurile sunt rezolvate cu Pesic, mai trebuie să-şi pună semnătura pe contract”, a spus Dănciulescu.

ADVERTISEMENT

“Pesic este un jucător de viteză!” 

În continuare, Ionel Dănciulescu a dezvăluit şi care este principala calitate a lui Ivan Pesic. “Cifrele lui Ivan Pesic nu sunt foarte bune, dar este un jucător de viteză, pe care l-am dorit cu adevărat A fost monitorizat foarte atent înainte de a ne decide să îl transferăm la Dinamo. Vrem să ne calificăm cu orice preţ în play-off”, a spus Dănciulescu.

 Vasile Miriuţă a mărturisit în cursul zilei de luni că oficialii echipei sale va încerca să perfecteze trei-patru transferuri. “Sper să mai aducem trei sau patru jucători. Eu sper că Filip o să rămână la Dinamo. Am nevoie de el. În fiecare zi din ultimele două săptămâni am discutat cu patronul echipei noastre. Ionuţ Negoiţă este foarte interesant de tot ce se întâmplă la echipă“, a spus Miriuţă.

ADVERTISEMENT