Sport

Dinamo – Petrolul 3-2, într-un meci amical. Motivul pentru care Espinosa nu a jucat niciun minut. Exclusiv

Salif Cisse și Almeida au fost titulari în amicalul câștigat de Dinamo cu Petrolul Ploiești. Michel Espinosa nu a bifat nici un minut.
09.10.2021 | 14:24
Dinamo  Petrolul 32 intrun meci amical Motivul pentru care Espinosa nu a jucat niciun minut Exclusiv
Sursa foto: Facebook/FC DINAMO BUCURESTI
ADVERTISEMENT

Dinamo a câștigat cu 3-2 meciul test cu Petrolul Ploiești, în care au evoluat și doi dintre ultimii sosiți în Ștefan ce Mare.

Portughezul Almeida a prins cele mai multe minute pe teren. Acesta a fost înlocuit în minutul 72, în vreme ce Cisse a fost schimbat la pauză. Meciul a fost decis de Cătălin Măgureanu cu o dublă.

ADVERTISEMENT

Ce i-a transmis Michel Espinosa lui Mircea Rednic, înaintea amicalului cu Petrolul

Dintre ce trei jucători aduși de Mircea Rednic în ultimele zile, Michel Espinosa e singurul care nu a prins nici un minut în jocul test cu Petrolul Ploiești.

Fotbalistul de 28 de ani, care nu a mai evoluat într-un meci oficial din luna aprilie, i-a transmis lui Mircea Rednic că nu este dispus să dea probe de joc.

ADVERTISEMENT

Espinosa a efectuat joi vizita medicală, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, ulterior prezentându-se la antrenamentele echipei.

Deși a refuzat să dea probe de joc în amicalul cu Petrolul, Michel Espinosa l-a impresionat pe Rednic la antrenamentele la care a participat.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Michel Espinosa va fi legitimat zilele acestea. De asemenea, portughezul Almeida, a cărui sosire la Dinamo a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, deși nu este 100% pregătit fizic, a trecut testul lui Rednic, antrenorul fiind mulțumit de ce a arătat fotbalistul în cele 72 de minute cât a evoluat cu Petrolul.

Eroul lui Dinamo, un fotbalist din Liga 3. A marcat de 4 ori în nici 24 de ore

Meciul test cu Petrolul Ploiești a fost extrem de echilibrat. Trupa lui Mircea Rednic a marcat repede, prin Ricardo Grigore în minutul 6, care a restabilit egalitatea după ce Senad Jarovic deschisese scorul două minute mai devreme.

ADVERTISEMENT

Însă, jucătorul care avea să fie decisiv, Cătălin Măgureanu, a intrat în joc abia în minutul 77 în locul veteranului Gabriel Torje, la scorul de 2-1 pentru prahoveni.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a reușit o dublă în doar patru minute și a adus victoria echipei sale. Măgureanu a înscris în minutele 85 și 89.

Același fotbalist a fost decisiv și vineri, în meciul dintre FCSB II și Dinamo II, câștigat de roș-albi cu 3-0. Și împotriva marii rivale, Măgureanu a înscris tot de două ori.

În meciul cu Prtolul Ploiești, Mircea Rednic a folosit următorii jucători:

Eșanu (46 Iliev) – Nica (67 Borcea), Almeida (72 Dudea), Grigore, Radu – Torje (77 Măgureanu), Răuță (46 Crețu), Filip, Sorescu – Țîră (46 Itu), Cisse (46 Ivanovski).