ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dinamo pierde omul care a adus ultima victorie cu FCSB! Jerry Gane nu vrea să audă de el. Exclusiv

Autor: Marian Popovici | 13.01.2021 | 00:05
Dinamo pierde omul care a adus ultima victorie cu FCSB! Jerry Gane nu vrea să audă de el. Exclusiv
Dinamo pierde omul care a adus ultima victorie cu FCSB! Jerry Gane nu vrea să audă de el. Sursa: sportpictures.ro

Dinamo are un început de an foarte dificil. Așa cum se aștepta toată lumea, banii de la Cortacero nu au intrat și o parte a jucătorilor și-au depus memorii și au plecat de la club. 

ADVERTISEMENT

După exodul iberic de la club, a venit vremea ca și jucătorii români să își piardă răbdarea și să plece de la Dinamo. Din informațiile FANATIK, Andrei Sin va deveni jucător liber de contract în perioada imediat următoare şi va căuta un alt angajament în perioada de mercato din iarnă.

Jucătorul și-a informat apropiații că 100% va pleca de la Dinamo în această iarnă, mai ales că fundașul stânga a sărit din schema primei echipe odată cu venirea lui Cosmin Contra la club, în luna august a anului trecut.

ADVERTISEMENT

Andrei Sin își reziliază contractul cu Dinamo! Jerry Gane nu mai vrea să audă de el

Nici situația dificilă de la echipă nu a făcut ca fundașul să revină la prima echipă. FANATIK a aflat că Jerry Gane nu mai vrea să audă de el și nici măcar la antrenamentele primei echipe nu l-a chemat, deși lotul lui Dinamo s-a șubrezit simțitor în ultimele luni.

Astfel, din cauza faptului că nici în aceste condiții vitrege nu are nicio șansă să revină la prima echipă, Andrei Sin și-a manifestat intenția de a pleca. Fotbalistul a depus memoriu şi mai are de aşteptat câteva zile pentru a deveni jucător liber şi îşi va căuta un nou angajament în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Sin, decisiv în ultima victorie a lui Dinamo împotriva FCSB

Andrei Sin este omul decisiv în ultimul derby câștigat de Dinamo împotriva rivalei FCSB, pe 16 februarie anul trecut. Fotbalistul a deschis scorul cu un eurogol din lovitură liberă și “câinii” aveau să se impună cu scorul de 2-1. Era primul meci al lui Sin după o pauză de 7 luni în care a avut probleme cu accidentările.

Pentru fotbalist, situația părea că se va schimba în actuala stagiune și ghinioanele țin de domeniul trecutului. Sin a fost integralist în primele două etape din noul sezon, 1-1 cu Hermannstadt și 0-1 împotriva Chindiei Târgoviște, confruntare în care s-a consemnat debutul lui Contra.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul, trimis la echipa a doua de Cosmin Contra!

Numai că, primul meci Cosmin Contra avea să fie și ultimul meci al lui Andrei Sin la prima echipă. După înfrângerea împotriva Chindiei, Contra l-a anunțat pe fotbalist că nu mai intră în planurile sale și că va fi trimis la echipa a doua. Din grupul renegaților mai făceau parte, printre alții, Daniel Popa și Mihai Neicuțescu, cedați ulterior la Chindia.

Fotbalistul este dezamăgit că nici după plecarea lui Contra nu a avut șanse să revină la prima echipă. Fostul secund al lui “Guriță”, Jerry Gane, nu l-a mai chemat pe Andrei Sin la prima echipă nici măcar la antrenamente.

ADVERTISEMENT
Andrei Sin
Andrei Sin

Sin, primul român care pleacă de la Dinamo în iarnă! Șase jucători și-au reziliat deja contractele

Jucătorul în vârstă de 29 de ani speră să prindă în această iarnă un contract la o altă echipă din Casa Pariurilor Liga 1 după ce în ultimele 4 luni a jucat la Dinamo 2 în Liga a III-a, fiind lăsat și acolo de multe ori pe banca de rezerve.

Până în acest moment, de la Dinamo a plecat o mare parte din “armada” adusă cu surle și trâmbițe în vara acestui an. După ce Contra și-a reziliat contractul, Borja Valle, Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Rene Hinojo, Abdoulaye Ba și Aleix Garcia au plecat de la club.

ADVERTISEMENT

Situația financiară este critică la club. Conducerea spaniolă nu a virat niciun euro din vară, iar suporterii au încercat să îi înduplece pe unii dintre jucători să își ceară drepturile doar pentru lunile în care au jucat la Dinamo, nu pentru întreg contractul. Dacă unii dintre ei au fost mai înțelegători, Rene Hinojo nici nu a vrut să audă și le-a transmis celor din club că are multă răbdare pentru a-și recupera banii, așa cum FANATIK a scris.

  • 200.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Sin 
  • 5 luni de restanțe salariale sunt la Dinamo
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!