Fotbal intern

DINAMO. Stanciu ia tot! Noul Torje vine în locul lui Matei

DINAMO. Reorganizare la toate nivelurile! Astea sînt cuvintele de ordine în "haită" din momentul în care venirea lui Daniel Stanciu s-a perfectat, iar viitorul preşedinte al lui Dinamo a semnat...
21.12.2014 | 00:04
DINAMO Stanciu ia tot Noul Torje vine in locul lui Matei
ADVERTISEMENT

DINAMO. Reorganizare la toate nivelurile! Astea sînt cuvintele de ordine în “haită” din momentul în care venirea lui Daniel Stanciu s-a perfectat, iar viitorul preşedinte al lui Dinamo a semnat precontractul. După ce oficialii Ceahlăului au confirmat informaţia FANATIK.RO, care dezvăluia că Andrei Marc şi Doru Popadiuc sînt aproape acontaţi de formaţia dinamovistă, noi dezvăluiri despre planul lui Daniel Stanciu de a reconstrui “haita” ies la suprafaţă.

DINAMO. Iar una dintre cele mai mari surprize poate să survină de pe malurile Begăi, acolo unde ACS Poli are unul dintre cei mai tineri şi promiţători jucători din fotbalul românesc. “Le-a rupt coloana jucătorilor noştri cînd am jucat, anul trecut, contra lui ACS Poli Timişoara. Este foarte bun. Are viteză, tehnică şi centrări bune”, punctează oficialii lui Dinamo. Fotbalistul la care se referă dinamoviştii este Cristian Bărbuţ, mijlocaşul dreapta avînd evoluţii foarte bune în sezonul în care ACS Poli a jucat în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Bărbuţ şi Popescu, sunaţi de Stanciu

DINAMO. Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că cei atît Cristian Bărbuţ, cît şi Ovidiu Popescu, alt tînăr reprezentativ pentru fotbalul bănăţean, au fost contactaţi de către noul preşedinte al lui Daniel Stanciu. “Ambii jucători au fost sunaţi de preşedintele lui Dinamo şi li s-a transmis că sînt doriţi la clubul din Bucureşti. Singura problemă o reprezintă suma de transfer pe care ACS Poli Timişoara o cere, sînt cîteva sute de mii de euro. Momentan, nu putem vorbi de cifre concrete, dar ACS Poli nu o să renunţe uşor la jucători”, au afirmat apropiaţii celor doi fotbalişti.

barbut

Cum i-a cucerit Bărbuţ

DINAMO. Interesul lui Dinamo pentru Cristian Bărbuţ reprezintă, de fapt, doar o revizuire a ofertei pe care “cîinii” au propus-o, anul trecut, lui ACS Poli Timişoara pentru mijlocaşul dreapta. La finalul campionatului trecut, FANATIK.RO dezvăluia, în exclusivitate, interesul lui Dinamo pentru jucător, Ionuţ Negoiţă oferind 250.000 euro în schimbul tînărului de 19 ani. Nemulţumiţi de ofertă, timişorenii au cerut dublu altfel negocierile se sistează, lucru care s-a şi întîmplat. Oficialii lui Dinamo speră ca anul acesta să profite de problemele financiare cu care se confruntă cluburile şi să aconteze măcar un tînăr dintre cei doi, dar Bărbuţ reprezintă o prioritate. Jucătorul de 19 ani i-a cucerit pe dinamovişti după ce în meciul oficial a fost desemnat omul meciului, fiind artizanul unei victorii categorice a bănăţenilor contra lui Dinamo, 2-0, în sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

Matei, ofertat de Dinamo Zagreb!?

DINAMO. Interesul intens al dinamoviştilor pentru Cristian Bărbuţ este strîns legat de plecările jucătorilor care sînt văzuţi ca fiind plafonaţi sau care au oferte bune pentru club. Unul dintre cazuri este cel al lui Cosmin Matei, decarul “haitei” fiind monitorizat intens de Dinamo Zagreb. Pe culoarele clubului se înteţeşte zvonul că oficialii lui Dinamo şi omologii croaţi au ajuns la acord de principiu pentru ca mijlocaşul de 23 să plece în Croaţia. “Este vorba de un milion de euro! Discuţiile se poartă în jurul sumei acesteia. Pe lîngă cei de la Zagreb, mai există, pe adresa impresarului, o ofertă de la o echipă din spaţiul ex-sovietic, care va fi prezentată oficialilor lui Dinamo imediat după Anul Nou”, precizează sursele FANATIK.RO.

6676 de minute a bifat Cosmin Matei în tricoul lui Dinamo din 2012, anul în care acesta a fost transferat de la Astra Giurgiu

ADVERTISEMENT

 400.000 euro este cotat lui Bărbuţ conform transfermarkt

matei-660x400

 

Tags: