Fotbal intern

Dinamo pleacă din Ștefan cel Mare! Unde își doresc oficialii să mute echipa

22.02.2019 | 14:02
Dinamo pleaca din Stefan cel Mare Unde isi doresc oficialii sa mute echipa

Alexandru David, președintele lui FC Dinamo București, a dezvăluit că sunt șanse mari ca echipa să plece din Ștefan cel Mare, toate acestea după ce CNI nu mai ia în considerare modernizarea arenei pe care evoluează în prezent jucătorii lui Mircea Rednic.

“Clubul de fotbal Dinamo nu își dorește bani de la Primărie și nu o să dorim niciodată. Dorim un singur lucru și anume că acest stadion să se facă. Văd acum că se ratează trenul EURO 2020 și investiția de CNI 100% , văd că a apărut o nouă temă în discuție: de la 18.000 sau 20.000 de locuri, nu știu cine a cerut lucrul acesta. Noi vrem doar ca stadionul să se facă”, a spus Alexandru David, președintele lui Dinamo, pentru Pro X.

Alexandru David anunță că Dinamo pleacă din Ștefan cel Mare

“Viitorul celui mai titrat club de fotbal din Românioa este incert. Uitați-vă ce se întâmplă la Craiova. E absolut anormal când în țară se fac stadioane pentru echipe care aproape nu există, în timp ce pentru cea mai importantă echipă din România există atâtea tergiversări. Vom rata construcția unui nou stadion și cine știe când ne vom întâlni cu asemenea șansă. Unde există dorință politică se face peste noapte. Unde nu există interese nu se face nimic. Noi nu cerem nimic gratis, vom plăti ca orice doritor să desfășoare un eveniment sportiv. Noi cerem să se investească în condiții civilizate pentru suporteri și vom plăti. Dar nu există voință politică”, a mai spus Alexandru David.

Stadionul Dinamo

Acesta a dezvăluit că își dorește ca echipa să se mute în Colentina, cu riscul de a avea dușmani. “Chiar dacă o să mă înjure multă lume, dar îmi asum lucrul acesta. Sunt convins că și peste 2 ani și peste 3 ani o să fim în aceeași situație, dacă vom face un referendum în ce înseamnă masa suporterilor dinamoviști, eu iau în considerare la modul foarte serios să ne mutăm. Dacă domnul viceprimar poate să facă un stadion modern acolo în Colentina, păi asta este. Decât să rămânem în Ștefan cel Mare în ruine încă 20 de ani de aici înainte”, a încheiat președintele lui Dinamo.