DINAMO. Pleacă Gnohere? Arabii insistă pentru atacantul “cîinilor”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
28/07/2016, 16:14
DINAMO. Pleacă Gnohere? Arabii insistă pentru atacantul “cîinilor”

DINAMO. Update / După ce oficialii formaţiei din “Ştefan cel Mare” au anunţat că nu se pune problema ca Gnohere să plece pentru o sumă mică şi că este un jucător netransferabil, oficialii formaţiei Dibba Al Fujairah au mărit oferta pentru atacantul lui Dinamo.

Astfel, arabii le-a transmis “cîinilor” că sînt gata să ofere 600.000 de euro pentru Gnohere, iar salariul atacantului urmînd să fie unul de 35.000 de euro.

…………………..

DINAMO. Update / Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al formaţiei din “Ştefan cel Mare”, a vorbit despre o posibilă plecare a lui Gnohere la Dibba Al Fuijairah, formaţie ce doreşte să-l împrumute pe atacant în schimbul sumei de 200.000 de euro.

“Să terminăm cu discuţiile astea legate de Bizon. Este un fotbalist indispensabil pentru noi, un jucător pe care noi ne bazăm foarte mult. De altfel, noi am şi iniţiat discuţiile cu el pentru prelungirea contractului care expiră vara viitoare.

Sper ca în cel mai scurt timp să ajungem la o înţelegere pentru că este un fotbalist valoros. În plus, i se pare cuiva că un jucător ca Gnohere poate fi luat cu împrumut? Ce să vezi la el mai mult decît o faci la meciurile lui Dinamo? Dacă vezi că are valoare, faci o ofertă consistentă, nu?”, a spus Dănciulescu.

……………….

DINAMO. Harlem Eddy Gnohere a început foarte bine noul sezon competiţional al Ligii 1. Atacantul a înscris trei goluri în meciul disputat de Dinamo contra Astrei, scor 1-4, iar trupa din “Ştefan cel Mare” a primit o ofertă pentru francez.

DINAMO. Oficialii formaţiei Dibba Al Fujairah, din Emiratele Arabe Unite, au trimis o ofertă oficială pentru Harlem Gnohere. Echipa care i-au transferat în această vară pe Hamed Kone (Voluntari) şi Nicandro Breeveld (Steaua) îi oferă 200.000 de euro lui Dinamo pentru împrumutul atacantului.

DINAMO. De partea cealaltă, dacă formaţia din “Ştefan cel Mare” ar accepta oferta celor de la Dibba Al Fujairah, Gnohere va încasa un salariu de 270.000 de euro/ an. Atacantul va avea la dispoziţie din partea arabilor casă, maşină şi patru bilete de avion dus-întors pentru Paris.

“Ştiu de această ofertă, este vorba doar de împrumut”, a spus Bogdan Mara la un post de televiziune.

DINAMO. Oficialii formaţiei din “Ştefan cel Mare” au termen pînă la finalul lunii să ofere un răspuns, dar şansele ca aceştia să renunţe la serviciile lui Gnohere sînt mici.

1.250.000 de euro este cota lui Gnohere, conform transfermarkt.com

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×