DINAMO. Pleacă Gnohere şi Palici? “Sînt valoroşi!” Unde pot ajunge cei doi jucători

Răzvan Scarlat   
in Dinamo
31/07/2016, 13:06
DINAMO. Pleacă Gnohere şi Palici? “Sînt valoroşi!” Unde pot ajunge cei doi jucători

DINAMO. “Cîinii” au avut un început de sezon excelent şi au obţinut maximum de puncte în primele două etape. Harlem Gnohere şi Antun Palici au fost doi dintre jucătorii care au impresionat şi care au devenit o ţintă pentru Al Sadd, grupare din Qatar.

 “Îmi place Dinamo. Are jucători tineri şi valoroşi. Gnohere este un jucător foarte bun, dar urmăresc mai mulţi fotbalişti. Îmi plac mulţi jucători de la Dinamo, precum Palici.

Gnohere este o ţintă pentru viitor, dar Dinamo nu vrea să-l vîndă. Am vorbit cu cei din club, dar au refuzat oferta primită acum două zile. Vor să-l păstreze pe Gnohere pentru a cîştiga campionatul, dar cred că este o decizie greşită, ar fi trebuit să-l vîndă”, a spus Abdoulaziz Al-Kuwari.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×