Cine vine în locul lui Mutu! O fostă legendă a lui Dinamo, pe lista lui Negoiţă

Liga 1, Dinamo, Adrian Mutu, Ciprian Marica

UPDATE / FC Dinamo Bucureşti va avea un nou director general după plecarea lui Adrian Mutu la FRF. Conform telekomsport.ro, în locul "Briliantului" va veni o fostă legendă a clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare. Ionuţ Negoiţă, finanţatorul "câinilor roşii" va apela la Marius Niculae.

FC Dinamo Bucureşti a rămas fără director general, după ce Adrian Mutu a plecat în cadrul Federaţiei Române de Fotbal. Fostul "Briliant" al fotbalului românesc l-a urmat pe Cosmin Contra şi s-a dus să ajute echipa naţională a României. Acesta se va ocupa de relaţiile internaţionale în cadrul FRF. Acum, formaţia din Ştefan cel Mare a rămas fără un om care să se ocupe de club şi este în căutare. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cornel Şfaiţer ar putea să-l înlocuiască pe Adrian Mutu, iar anunţul a fost făcut de către Marius Stan: "Cu Dinamo n-am mai avut o discuţie de vreun an, înainte să vină Mutu. Aş minţi să spun că nu m-ar tenta un proiect la un club. Am auzit că Dinamo l-ar vrea pe Cornel Şfaiţer. E un conducător bun, cu experienţă. A demonstrat la Botoşani. Dacă poţi să duci o echipă mică în cupele europene, la Dinamo, lăsând la o parte presiunea publicului, n-ai de ce să nu reuşeşti", a declarat Marius Stan la TelekomSport.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Dinamo joacă tocmai cu Botoşani

În etapa a doua din returul Ligii 1 Betano, FC Dinamo Bucureşti va întâlni tocmai echipa lui Cornl Şfaiţer, pe FC Botoşani.

În tur, în meciul de pe Arena Naţională, FC Botoşani s-a impus cu 1-0, prin golul lui Cătălin Golofca.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004