Ce se întâmplă la Dinamo? “Clubul meu de suflet poate retrograda!”

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
06/02/2018, 13:17
Ce se întâmplă la Dinamo? “Clubul meu de suflet poate retrograda!”

Ion Marin, fost jucător şi antrenor la FC Dinamo Bucureţi, a analizat situaţia de la club şi spune că o eventuală participare în play-out poate însemna şi o retrogradare a echipei din Ştefan cel Mare:

“Dacă Dinamo nu intră în play-off, poate retrograda. În play-out se poate întâmpla orice. Nu ştiţi cum evoluează lucrurile, ce adevăruri mai apar. Când nu ai cum să motivezi jucătorii, să vedeţi cum se pierd meciurile! Nu e normal ca Dinamo să nu joace în play-off. Suporterii lui Dinamo sunt obişnuiţi cu trofee şi calitate. Ce le zici acum? Dinamo are cel mai slab lot din istorie! Asta e părerea mea. Nu văd o echipă, un grup de jucători care să joace pentru rezultate. Domnilor, sunteţi la Dinamo! E un club mare, cu pretenţii.

“Nu spui niciodată că vrei să vinzi clubul”

Ca să ajungi tu Dinamo să joci în play-out nu e normal. Suporterii dinamovişti au fost obişnuiţi cu calitate şi trofee câştigate. Ce să le spui acum? După părerea mea au cel mai slab lot din istoria clubului Dinamo. Eu nu văd o echipă articulată foarte bine. Nu văd un grup de jucători care să joace pentru rezultat. Ei trebuie să joace pentru rezultat. Şi de jucători trebuie să discutăm. Domnilor, aţi venit la Dinamo! Dinamo e un club mare, cu mari pretenţii!

Eu sper ca aceşti jucători care au venit să joace pentru echipă. Poţi să faci un transfer, clubul să aibă un obiectiv, jucătorul alt obiectiv şi să nu-l intereseze de obiectivul clubului ci de cel personal. Se pregăteşte cu echipa, mai joacă un meci, două trei, trece timpul şi pleacă peste 5 luni la alt club. I-aş dori implicaţi pe aceşti jucători în obiectivul clubului. Pe altă parte cum aş fi putut să-i fac contract mai mare de 6 luni lui Torje când eu vreau să vând clubul. De ce să mă încarc? Este o problemă. Revenim la ce s-a făcut anterior. Nu vinzi cei mai buni jucători şi nu spui niciodată că vrei să vinzi clubul”, a spus Ion Marin la un post de televiziune.

Închide ×