Sport

Dinamo poate să facă primul transfer al anului în SuperLiga! Jucătorul dorit de un club de play-off. Exclusiv

Dinamo poate să facă primul transfer al anului în SuperLiga. FC Argeş are nevoie de un jucător U-21 după transferul lui Işfan la Craiova şi a pus ochii pe Ahmed Bani.
11.01.2023 | 18:40
Dinamo poate sa faca primul transfer al anului in SuperLiga Jucatorul dorit de un club de playoff Exclusiv
Bucurie dinamovistă după un gol marcat de Ahmed Bani. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a început pregătirea pentru a doua parte a sezonului din liga secundă. Echipa lui Ovidiu Burcă este la două puncte de locurile de play-off, cu trei etape rămase de disputat în sezonul regulat.

Dinamo poate să facă primul transfer al anului în SuperLiga! Ahmed Bani, dorit de FC Argeş

Deşi sunt în liga secundă, “câinii” sunt la mare căutare şi în SuperLiga. FC Argeş, formaţie care a evoluat în play-off în sezonul trecut, caută un jucător U-21 în locul lui Alexandru Işfan, transferat la Universitatea Craiova, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, oficialii piteşteni au pus ochii pe Ahmed Bani, de la Dinamo. Primele tratative au avut loc între cele două cluburi, însă administratorul special Vlad Iacob a transmis că mai întâi trebuie să facă o evaluare a lotului şi să ştie care sunt jucătorii pe care se bazează. Pe lângă Bani, oficialii din Trivale au întrebat şi de Costin Amzăr.

Postură delicată pentru Dinamo! Fără bani şi cu interdicţie la transferuri

Dinamo este într-o postură foarte delicată. Clubul are interdicţie la transferuri din cauza litigiilor cu Albentosa şi Akpala, iar faptul că este în insolvenţă complică şi mai mult procedura unui transfer.

ADVERTISEMENT

Însă, rămâne de văzut cum va evolua situaţia şi interdicţia la transferuri va putea fi ridicată. Aşa cum FANATIK a anunţat, la club sunt restanţe salariale de peste două luni, astfel că orice ban atras de Dinamo este foarte important.

Împrumutul lui Cîmpanu de la Craiova, blocat de accidentarea lui Baiaram! Argeş a trebuit să se reorienteze

După plecarea lui Alexandru Işfan la Universitatea Craiova, piteştenii au rămas descoperiţi pe postul de jucător U-21, singura variantă viabilă pentru Marius Croitoru fiind Geani Creţu, venit şi el de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

FC Argeş a negociat cu oltenii împrumutul pe 6 luni al lui George Cîmpanu, cel care a mai colaborat cu Croitoru la Botoşani, însă, aşa cum FANATIK a anunţat, Universitatea Craiova l-a blocat mutarea după ce a aflat că Ştefan Baiaram va sta pe bară o perioadă mai mare timp.

Ahmed Bani, dorit şi în vară de piteşteni: “M-au sunat și de la Botoșani și de la FC Argeș, de la Hermannstadt”

Ahmed Bani, născut pe 22 august 2002, este jucător eligibil U-21 şi în sezonul viitor. Interesul celor de la FC Argeş nu este unul nou, piteştenii încercând să îl transfere şi în vară, după retrogradarea lui Dinamo în liga secundă.

ADVERTISEMENT

Tatăl fotbalistului, care îndeplineşte şi rolul de impresar, a declarat la vremea respectivă pentru FANATIK că fiul său avea patru-cinci oferte de a pleca:

“Eu am 4-5 oferte în acest moment! Am foarte multe oferte și m-a contactat foarte multă lume. M-au sunat și de la Botoșani și de la FC Argeș, de la Hermannstadt. Sunt multe echipe interesate de el.

Are și o ofertă din prima ligă din Cipru pe un salariu foarte bun. Dar ce să zic eu? Să meargă unde se simte mai bine cu sufletul. Dacă mai stă încă un an la Dinamo să ajute nu ar fi o tragedie”, a spus Bani Mustafa Akram, tatăl şi impresarul fotbalistului.

Ahmed Bani, în tricoul lui Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
Ahmed Bani, în tricoul lui Dinamo. Sursa: sportpictures.eu

Costin Amzăr este şi el un fotbalist de perspectivă. Născut pe 19 iulie 2003, tânărul fundaş dinamovist poate reprezenta o variantă foarte bună de jucător U-21 pentru cluburile din SuperLiga, astfel că interesul Argeşului nu este unul întâmplător.

  • 20 de ani are Ahmed Bani
  • 200.000 de euro este cota de piaţă a mijlocaşului dinamovist
ADVERTISEMENT