Fotbal intern

Dinamo, doar remiză cu Poli Iaşi. Rednic îi încurcă pe ”câini” și îi ține pe loc de retrogradare. Mihalcea își acuză jucătorii: “Suntem şchiopi!” Video

12.07.2020 | 19:52
Dinamo doar remiza cu Poli Iasi Rednic ii incurca pe caini si ii tine pe loc de retrogradare Mihalcea isi acuza jucatorii Suntem schiopi Video
ADVERTISEMENT

Meciul Dinamo – Poli Iaşi, din etapa a 9-a din play-out s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, golurile fiind marcate din penalty-uri.


UPDATE, 12 iulie, ora 20:22 / Antrenorul lui Dinamo, Adrian Mihalcea, și-a atacat jucătorii după remiza din meciul cu Poli Iași, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

”Am reușit să deschidem scorul, dar am arătat ca o echipă timorată. Ne aglomerăm și ne apărăm bine, dar pe construcție suferim. Nu ne-au ajutat nici schimbările. Ăștia suntem, suntem puțini, săptămânal ne mai pleacă câte un jucător

Trebuie să ducem lupta până la final, dar am jucători care în ultima perioadă joacă destul de slab. Problema e mentală, să se mai trezească și singuri. Piscitelli a considerat că nu mai vrea să stea, am aflat cu un minut înainte de antrenament. Situația este îngrijorătoare.

ADVERTISEMENT

Am dat declarații care am crezut că ajută echipă, dar nu s-a întâmplat. Nu sunt resemnat, sunt dezamăgit. Urmează două meciuri cu Chindia, dar dacă jocul va arăta tot așa ne vor domina. Fanii sunt singurii noștri susținători, dar ce să fac să-i bag în teren?

Jucătorii au avut primă la fiecare meci, dar trebuie să mai și câștigăm. Însă, jucătorii nu se ridică la nivelul așteptărilor. Suntem şchiopi, fricoşi. Eu merg până la capăt, dar dacă conducerea vrea să plec nu mă voi opune. Jocul nu îmi oferă liniște. Puteam să facem 1-1 pe un joc bun al nostru, dar noi suferim.

ADVERTISEMENT

Da, conducerea ne-a anunțat înaintea meciului retur cu FCSB din Cupa României să nu pierdem cu mai mult de 3-0 că vom câștiga la masa verde. Erhmann a fost supărat, dar dacă la 17 ani ești supărat că nu intri la Dinamo e o problemă”, a declarat Mihalcea.


Dinamo – Poli Iași 1-1 (Sorescu 10 / A. Cristea 84) – VEZI VIDEO

Dinamo: Straton – Sorescu, Puljic, M. Popescu, Skovajsa – Mihaiu (V. Lazăr 62), Mrzljak, Răuță (Șerban 81) – Fabbrini (Sin 62) – Neicuțescu (Moldoveanu 67), Montini (D. Popa 46). Antrenor: Adrian Mihalcea.

ADVERTISEMENT

Poli Iași: T. Axinte – Rodny Lopes, Fomba (De Iriondo 46), Frăsinescu, S. Șerban (Popadiuc 46) – O. Mihalache, Passaglia (Chacana 71) – R. Grădinaru (A. Cristea 71), Platini (Omoh 57), Horșia – Luckassen. Antrenor: Mircea Rednic.

cl1
Clasamentul din play-out

Min. 84 / Andrei Cristea a restabilit egalitatea după ce a transformat cu siguranță un penalty.

Min. 66 / Mihai Neicuțescu lovește din nou bara transversală cu un șut superb de la 20 de metri.

Min. 10 / GOOOOL Dinamo! Deian Sorescu a deschis scorul după ce a executat perfect o lovitură de la 11 metri, pe care tot el a scos-o. Fostul arbitrul Cristi Balaj a declarat pentru gsp.ro că lovitura de pedeapsă a fost acordată ușor.

Min. 2 / Mihai Neicuţescu a lovit bara transversală cu un şut puternic


UPDATE, 12 iulie, ora 16:16 / Fanii echipei Dinamo au mers la baza de pregătire de la Săftica și i-au încurajat pe jucători la plecarea spre stadion pentru meciul cu Poli Iași.

Fanii urmăresc autocarul lui Dinamo, cu mașinile personale, de la Săftica până la stadionul din Ștefan cel Mare.

VENIȚI ACUM PE BARBU VĂCĂRESCU!

Câinii băăăă! https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-vs-politehnica-iasi/ddb-sustine-dinamo-12-iul-2020/Haideți toți pe bilete! În felul ăsta ești și tu acolo!

Nai-post ni Peluza Catalin Hildan-Dinamo noong Linggo, Hulyo 12, 2020


Înaintea partidei Dinamo are 20 de puncte şi ocupă unul dintre cele două locuri care duc în a doua ligă, ceea ce ar însemna o premieră cu totul dezagreabilă pentru un club cu numeroase succese interne şi internaţionale, iar moldovenii sunt cu o treaptă mai sus, pe locul de baraj, cu 21 de puncte.

Dacă Poli Iaşi a disputat toate cele opt partide de până acum nu la fel stau lucrurile şi la Dinamo. Bucureştenii au două jocuri mai puţin, acasă cu Chindia şi la Sibiu, cu Hermanstadt, ca urmare a faptului că partidele lor au fost amânate după ce magazionerul clubului a fost găsit infectat cu COVID 19.

Dinamo – Poli Iaşi Live Stream Digi Sport, Telekom Sport, Look TV

Partida Dinamo – Poli Iaşi se joacă duminică, 12 iulie, de la ora 18:00, foarte posibil pe o căldură toridă, cum prevăd prognozele meteo, în cadrul etapei a 9-a din play-out. Meciul este televizat de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport şi Look TV, însă puteţi să intraţi şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

Dinamo a obţinut prima victorie în play-out etapa trecută, 3-1 la Clinceni, după un meci absolut nebun, în care ilfovenii nu l-au putut învinge pe portarul Straton de două ori din penalty, dar antrenorul Adi Mihalcea spunea că nu îl interesează dacă a fost sau nu noroc, importante sunt punctele.

Câinii şi-au pierdut golgeterul

Din păcate pentru câini ei l-au pierdut până la final de sezon pe cel mai bun om din atac, Perovic, acesta fiind oprit de IML să mai intre pe teren ca urmare a existenţei unor probleme cardiace. Dinamo are deja tristul antecedent al decesului pe teren al camerunezului Patrick Ekeng în 2016 şi nu vrea să mai rişte o altă dramă.

Poli Iaşi a reuşit să câştige etapa trecută tot cu 3-1 pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar atacantul Lukasen pare a fi exact omul de care are mare nevoie acum Mircea Rednic pentru a salva echipa, marcând etapă de etapă.

Meci foarte greu emoţional pentru antrenorul ieşenilor

Pentru Mircea Rednic va fi un meci foarte greu, pentru că vine pe stadionul unde a cunoscut cele mai mari satisfacţii din carieră şi unde a şi antrenat nu doar o dată, fiind foarte iubit de suporteri. Însă acum e nevoit să îmbrace haina duşmanului, pentru a vedea interesele echipei sale.

Din 2004 încoace ieşenii nu au reuşit nici o victorie la Bucureşti, în meciurile cu Dinamo, făcând şase rezultate de egalitate, în rest succese ale câinilor, unele chiar la scor. Dinamo e considerată favorită la pariuri, cotă 1,88, pentru Iaşi cota fiind de 4,60, iar un gol marcat de moldoveni, deloc imposibil, are cotă 1,50.

ADVERTISEMENT