Fotbal intern

Dinamo o bate pe Timişoara după un gol din ofsaid!

20.04.2018 | 22:35
Dinamo o bate pe Timisoara dupa un gol din ofsaid

Dinamo – Poli Timisoara LIVE STREAM LIGA 1  play-out. FC Dinamo Bucureşti deschide etapa de play-out prin partida de pe teren propriu împotriva celor de la ACS Politehnica Timişoara. VEZI ONLINE DINAMO – POLI TIMIŞOARA

UPDATE, ora 22:40 / Dinamo a învins-o pe Poli Timişoara, scor 1-0, iar jucătorii antrenaţi de Florin Bratu s-au distanţat la şapte puncte de FC Botoşani în play-out. Robert Moldoveanu a înscris singurul gol al partidei, în minutul 74, după un ofsaid nesemnalizat.


UPDATE, ora 19:35 / Au fost anunţate echipele de start pentru meciul Dinamo – Poli Timişoara. Gabriel Torje este doar rezervă pentru “câini”.

Dinamo: Penedo – Dudea, Maric, R. Grigore, Olteanu – Mahlangu, Nistor – Hanca, Moldoveanu, Salomao – D. Popa

Poli Timişoara: Straton – Străuţ, Melinte, Cânu, Raţ – Vaşvari, Artean – Munteanu, Bîrnoi, Ciucur – Popovici


Istvan Kovacs va oficia meciul de pe Ştefan cel Mare, urmând să fie asistat la cele două linii de Marius-Mihai Marica şi Vlad Bârleanu.

Joacă Torje în Dinamo – Poli Timişoara LIVE STREAM Liga 1 play-out?

Dinamo – Poli Timisoara LIVE STREAM LIGA 1  play-out. Florin Bratu se gândeşte să-l introducă în teren şi pe Gabi Torje, jucător cu care nu a avut o relaţie foare bună de când a venit la FC Dinamo Bucureşti: “Torje s-a pregătit foarte bine săptămâna aceasta. Este un jucător exponențial pentru Dinamo și sper ca mâine să-l vedem la treabă. Avem nevoie de jucătorul Torje și sper ca el să fi înțeles lucrurile și să tragă echipa ușor-ușor după el. Are potențial și e la o vârstă la care încă mai are de demonstrat“, a declarat Bratu la conferinţa premergătoare partidei.

Timişoara are antrenor nou

După plecarea lui Leo Grozavu, noul tehnician al bănăţenilor va fi Adrian Neaga. Acesta va debuta chiar în duelul cu Dinamo: “Vrem ca din fiecare meci să acumulăm puncte. Dacă va fi să acumulăm la Dinamo, cu liderul din play-out, va fi mai bine. Sunt încrezător. Înainte de toate, e important ca jocul pe care-l prestăm la Dinamo să ne dea speranțe pentru următoarele meciuri de acasă.

Băieții sunt conștienți de această situație și cred că vor da dovadă de mult mai multă atitudine și cred că vom reuși să ne atingem obiectivul. În momentul acesta nu trebuie să schimb nimic. Echipa este foarte bine pregătită și țin să-i mulțumesc pe această cale lui Leo Grozavu fiindcă a prestat o muncă asiduă aici, a stat chiar și 8-9 ore la stadion. A fost vorba de ghinion la el. Eu sper ca băieții să înțeleagă că valoarea lor este mult peste ce au arătat până acum”, spune Neaga.

Partida Dinamo – Poli Timişoara se va juca astăzi, de la ora 20:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.