DINAMO. Popa, modest după debutul cu DUBLĂ: “Am avut emoţii cînd am aflat că sînt titular!”

Mirela Apostol   
in Dinamo
12/08/2016, 00:00
DINAMO. Popa, modest după debutul cu DUBLĂ: “Am avut emoţii cînd am aflat că sînt titular!”

DINAMO. Daniel Popa, venit de la Chindia Târgovişte, a reuşit o dublă la debutul său pentru “cîini” şi a calificat echipa în sferturile Cupei Ligii. Tînărul atacant a fost emoţionat la finalul partidei decise de el:

“Este o seară bună. Mă simt foarte mîndru de mine şi de colegii mei. Am avut emoţii cînd mi-a spus că voi juca titular. Am avut încredere şi mi-a ieşit. Cei de la Voluntari o echipă bună, sper să cîştigăm şi în campionat. Pentru mine înseamnă foarte mult aceste goluri, vreau să joc cît mai mult în campionat”, a spus Daniel Popa.

DINAMO. Steliano Filip a intrat pe parcurs în meci, însă a pus umărul la calificarea echipei sale:

“Mă bucur că am obţinut victoria, în condiţii grele. A fost un meci bun. Mă simt bine atît fundaş stînga, cît şi în cntru. Important e că pot să joc pe mai multe posturi. Sîntem mai mulţi jucători în lot, e concurenţă, aşa a decis domnul Andone şi respect asta. Am jucat la mijloc, a fost nevoie acolo. O luăm pas cu pas, mai avem mult pînă la finală, dar ne dorim un trofeu anul acesta. Nu m-am gîndit deloc la prelungiri. Suferim puţin la începutul reprizei a doua la fiecare meci, sperăm să ne corectăm. Nu ştiu cum va fi în campionat, noi îi cunoaştem, ei au o echipă mai bună decît sezonul trecut. Important este că am cîştigat datorită lui Popa, e un jucător bun”, a spus Steliano Filip.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×