Fotbal intern

DINAMO. Primul sunat de Negoiţă. Refuzat în doar cîteva minute. Ce VARIANTE de ANTRENOR au “cîinii”

DINAMO. Flavius Stoican şi-a reziliat contractul cu Dinamo miercuri, însă conducerea "cîinilor" nu are, în acest moment o variantă fermă pentru banca tehnică a "cîinilor". Primii contactaţi,...
12.11.2014 | 17:10
DINAMO Primul sunat de Negoita Refuzat in doar citeva minute Ce VARIANTE de ANTRENOR au ciinii

DINAMO. Flavius Stoican şi-a reziliat contractul cu Dinamo miercuri, însă conducerea “cîinilor” nu are, în acest moment o variantă fermă pentru banca tehnică a “cîinilor”. Primii contactaţi, Mulţescu şi Miriuţă au declinat propunerile, motiv pentru care, conform surselor FANATIK.RO, oficialii vor alege unul dintre Claudiu Niculescu, Ionuţ Chirilă şi Liviu Ciobotariu.

Miriuţă a refuzat Dinamo!

DINAMO. Imediat după concedierea lui Stoican, conducătorii l-au contactat pe Vasile Miriuţă. Mizînd pe experienţa acumulată de acesta în ultimul sezon şi jumătate din Liga 1, dar şi pe faptul că este un dinamovist declarat, şefii au sperat să-l convingă rapid pe antrenorul lui CFR Cluj să vină în “Ştefan cel Mare”, cu atît mai mult cu cît nici în Ardeal lucrurile nu sînt roz. Cu toate că este tentat să pregătească Dinamo la un moment dat se pare că, maramureşeanul a declinat momentan propunerea venită din “Groapă”, obligîndu-i pe conducători să se reorienteze pe fugă. Iar aceştia oscilează între un antrenor tînăr cu entuziasm sau unul experimentat.

Vasile_Miriuta_verlaesst_die_Lausitz-660x400

Niculescu este mai tentat să preia Petrolul

DINAMO. Şefii oscilează tot mai mult spre Claudiu Niculescu, tehnician din aceeaşi generaţie cu Flavius Stoican şi cu mult entuziasm şi dorinţă de a antrena un club precum Dinamo, cu atît mai mult cu cît cea mai prolifică parte a carierei sale de fotbalist se elagă de culorile alb şi roşu. El se află momentan sub contract cu CS Mioveni, dar a fost contactat şi de Dan Capră, patronul Petrolului, cu care s-a văzut deja la negocieri în eventualitatea în care Gigi Mulţescu va părăsi gruparea prahoveană în următoarele săptămîni. Din acest punct de vedere, şansele “cîinilor” sînt mici, avînd în vedere că, după sursele FANATIK.RO, acesta este mai mulţumit de oferta venită de la Petrolul şi a blocat la rîndul său, momentan, negocierile cu Dinamo.

Ciobotariu le face cu ochii şefilor

DINAMO. O variantă care combină atît entuziasmul cît şi experienţa este aceea a lui Liviu Ciobotariu. Acesta a mai antrenat în “Ştefan cel Mare” în sezonul 2011-2012, atunci cînd “cîinii” s-au luptat ultima dată pentru titlu, avînd în vedere că au stat la condcuerea Ligii 1 mai bine de jumătate din campionat. Deocamdată, Ciobi este liber de cotnract însă el a primit semnale şi de la Pandurii în contextul în care echipa nu-şi revine la nivelul al care îşi doresc şefii, urmînd ca petre Grigoraş să-i părăsească pe gorjeni.

ciobi-660x400

Chirilă are şanse bune pe filiera Mircea Lucescu

DINAMO. Tot mai des vehiculat în ceea ce priveşte şansele de a fi numit antrenor a fost şi Ionuţ Chirilă încă din momentul în care Dinamo a fost eliminată din Cupa României de CS Mioveni. Chirilă este acum liber de contract, iar relaţiile foarte bune pe care preşedintele clubului, Constantin Anghelache, le are cu Mircea Lucescu, l-ar putea aduce pe favoritul celui din urmă oricînd în pole position pentru a ocupa banca tehnică a echipei din “Ştefan cel Mare”. Mai mult, pe holurile clubului Dinamo au apărut zvonuri tot mai accentuate în legătură cu posibilitatea ca Ionuţ Chirilă să fie noul antrenor al “haitei”. “Se vorbeşte de New Dinamo, iar Chirilă este cel potrivit din acest punct de vedere. Are o experienţă unică în pregătirea, formarea şi educarea tinerilor. La Chiajna a creat o formaţie plăcută cu buget redus şi jucători tineri. Este ceea ce îi trebuie lui Dinamo”, a fost confesiunea apropiaţilor lui Negoiţă, care au explicat motivele pentru care Chirilă poate ajunge în “haită”. Un argument solid în sprijinul lui Ionuţ Chirilă este şi afirmaţia făcută de Mircea Lucescu la FANATIK SHOW. “Ionuţ Chirilă merită o şansă la Dinamo! A crescut nişte generaţii de jucători foarte buni şi îşi doreşte de foarte mult timp să vină la Dinamo”, a afirmat cel mai bun tehnician al tuturor timpurilor. (vezi detalii AICI)

ionut_chirila_0ed8c06afc-1024x682-660x400

Mulţescu a refuzat după un sfert de oră de discuţii!

DINAMO. Imediat după meciul cu Steaua, conducerea dinamovistă a avut o scurtă întrevedere şi cu Gheorghe Mulţescu. Cel care a pregătit-o pe Dinamo înainte de sosirea lui Flavius Stoican a cerut însă anumite garanţii pentru a părăsi Petrolul şi a se întoarce în “Ştefan cel Mare”, materializate mai ales prin transferul mai multor jucători, însă varianta a fost retezată din faşă de oficialii “cîinilor”, motiv pentru care discuţiile cu “Turcul” au fost sistate rapid, acesta alegînd, cel puţin deocamdată, să continue pe banca Petrolului, mai ales că în ultima etapă echipa s-a impus categoric cu 3-0 pe terenul Universităţii Cluj.

mult-660x400

Bratu poate fi nou Stoican

DINAMO. O variantă surprinzătoare, care este la rîndul ei luată în considerare de şefii din “Groapă” este cea a lui Florin Bratu, cel care pregăteşte în acest moment Dinamo II. O numire a acestuia poate fi făcută tocmai după modelul celei a lui Flavius Stoican care, în septembrie 2013 a fost pus pe banca primei echipe în locul lui Gigi Mulţescu direct de la “satelitul” care juca şi atunci în liga a treia. Pînă în momentul unei decizii finale, antrenamentele lui Dinamo vor fi coordonate de staff-ul alături de care Flavius Stoican a lucrat în ultimul an, în frunte fiind pus Dorin Mateuţ, singurul cu licenţă PRO.

florin-bratu-debuteaza-ca-antrenor-chiar-la-dinamo-129128-1

Tags: