Sport

Dinamo – PPD Zagreb 27-27, în etapa 9 din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. Meci egal după un meci ca un roller coaster

Dinamo - PPD Zagreb 27-27, în etapa 9 din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin, după un meci în care balanța a înclinat, pe rând, în ambele părți.
08.12.2022 | 21:27
Dinamo  PPD Zagreb 2727 in etapa 9 din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin Meci egal dupa un meci ca un roller coaster
Dinamo - PPD Zagreb, Live stream, ora 19:45, în etapa 9 din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. Încă un succes pentru „dulăi”? Foto: Dinamo Facebook
ADVERTISEMENT
08-12-2022
17:43

Dinamo - PPD Zagreb 27-27

Vezi aici cele mai importante faze

Clasament Grupa A

Min.60: În cele din urmă meciul se termină la egalitate, 27-27. De această dată, ”câinii” nu au mai dat lovitura la ultima fază, precum în meciul tur.

Min.55: Minute bune pentru Dinamo, care reușește să egaleze la 25.

Min.50: Dinamo forțează revenirea și reduce handicapul la numai două goluri: 21-23.

Min.40: Portarul oaspeților, Panjtar, are un start perfect de repriză secundă. Dinamo marchează o singură dată, PPD Zagreb de șase ori, și oaspeții conduc cu 4 goluri (19-15).

Min.30: Start repriza a doua.

Min.30: Dinamo termină cu un avantaj de un gol prima repriză (14-13).

Min.20: Meciul este extrem de echilibrat, balanța înclină de o parte sau alta, iar după o treime din meci este egalitate, 9-9.

Min.10: Croații au replicat și au izbutit să egaleze la 5.

Min.5: Start de meci echilibrat. Dar Dinamo reușește să ajungă, după cinci minute, la diferență de două goluri.

Min.1: Start meci

Meciul Dinamo – PPD Zagreb are loc joi, 8 decembrie, cu începere de la ora 19:45, în cadrul etapei a 9-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal masulin. După primele opt runde câinii ocupă un onorant loc 4, cu 9 puncte în timp ce croații se află pe penultima poziție, 7, cu 5 puncte, după ce au produs o mare surpriză etapa trecută, învingând pe Veszprem, echipa de pe locul 2.

Unde se joacă meciul Dinamo – PPD Zagreb

Întâlnirea Dinamo – PPD Zagreb se dispută joi, 8 decembrie, de la ora 19:45 în Sala Polivalentă Cristian Gațu, în etapa a 9-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal masculin. Alb-roșii din Ștefan cel Mare au avutb evoluții bune, acumulând patru victorii și un egal din cele nouă partide disputate. Cu un nou succes ar fi aproape siguri de prezența în play-off.

ADVERTISEMENT

În general, meciurile de acasă ale dulăilor s-au disputat într-o atmosferă superbă. creată de suporterii dinamoviști, care l-a impresionat atât de tare pe noul star adus în vară de la Barcelona, egipteanul Ali Zein, care a spus că doar la echipa catalană a mai avut parte de asemena susținere minunată din partea fanilor.

Cine transmite la TV partida Dinamo – PPD Zagreb

Partida Dinamo – PPD Zagreb se joacă joi, 8 decembrie, de la ora 19:45, în etapa a 9-a din grupa A a Ligii Campionilor, în Sala Polivalentă din Capitală și va putea fi urmărită în direct la televizor pe canalele Digi Sport 2, Orange Sport 2 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Xavier Pascual a fost foarte mulțumit după ultima evoluție a echipei sale, victorioasă în Polonia, pe terenul Wislei Plock , apreciind că Dinamo începe să arate tot mai mult ca o echipă de talie europeană, care se poate bate, între anumite limite, cu toate forțele de pe continent, cluburi cu rezultate remarcabile în competițiile continentale.

Cine este PPD Zagreb, adversara dinamoviștilor bucureșteni în grupele Ligii Campionilor

PPD Zagreb este unul dintre cele mai branduri din handbalul european, recordman de trofee în țara sa dar și câștigător în douâ rânduri a trofeului Ligii Campionilor, pierzând alte patru finale jucate în aceeași competiție. 30 de titluri ale Croației, 28 de Cupe ale Croației, 6 titluri și două cupe în fosta Iugoslavie, precum și succese în Liga Campionilor în 1992 și 1993 așează echipa din Zagreb în top 8 al celor mai performante cluburi de pe continent. Anul acesta PPD Zagreb, cunoscută mult mai bine după denumirea de RK Zagreb de foarte mulți ani, sărbătorește un secol de existență.

ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul Dinamo – PPD Zagreb

Formația croată vine cu un moral extraordinar după marea victorie pe teren propriu, la trei goluri, în fața lui Veszprem dar casele de pariuri rămân impasibile și văd pe Dinamo în rol de mare favorită, la o cotă de 1,40. Egalul ajunge la cota 9,50 iar un succes al oaspeților valorează 4,50.

Nu există la capitolul meciuri directe decât precedentul din partida tur jucată în Croația și câștigată cu mult noroc, după cum a recunoscut și antrenorul Xavier Pascual, cu un gol marcat în ultima secundă, 29-28. Tehnicianul iberic a atras atenția elevilor săi să joace la potențial maxim în fața unui adversar care vine cu multă determinare după succesul cu Veszprem.

ADVERTISEMENT