Sport

Dinamo pregăteşte două transferuri de Champions League! Ţintele lui Xavi Pascual pentru sezonul viitor

Dinamo este la un punct de câştigarea unui nou titlu de campioană în Liga Zimbrilor. "Dulăii" pregătesc deja noul sezon, iar Xavi Pascual a pus ochii pe doi jucători, care să întărească echipa.
08.04.2022 | 18:26
Dinamo pregateste doua transferuri de Champions League Tintele lui Xavi Pascual pentru sezonul viitor
Xavi Pascual, pe banca celor de la Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo are un sezon excelent pe plan intern. Echipa se pregăteşte să câştige al şaselea titlu consecutiv, după ce a dominat autoritar şi actuala stagiune din Liga Zimbrilor. “Dulăii” mai au nevoie de un punct pentru a se încorona campioni.

Dinamo pregăteşte două transferuri de Champions League! Kasparek şi Bokhan devin “dulăi”

Portalul Handball Planet scrie de planurile de viitor ale echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare. Cehul Stanislav Kasparek și bielorusul Viachaslau Bokhan vor evolua la Dinamo din stagiunea viitoare, sub comanda lui Xavi Pascual.

ADVERTISEMENT

Titlul de campioană garantează prezenţa dinamoviştilor în grupele din EHF Champions League. Spre deosebire de acest sezon, pretenţiile vor fi mai crescute, iar Dinamo are ca obiectiv calificarea în play-off.

Kasparek a evoluat la Meşkov Brest în acest sezon! Bokhan vine de la Zaporoje

Stanislas Kasparek este un inter dreapta în vârstă de 25 de ani şi doi metri înălţime. El a evoluat în actuala stagiune la Meşkov Brest, echipă de Champions League din Belarus. Kasparek are o experienţă importantă în handbalul european, înainte de Brest fiind legitimat la Pick Szeged.

ADVERTISEMENT
Stanislav Kasparek
Stanislav Kasparek

Viachaslau Bokhan vine din Belarus şi a evoluat ultima dată la Motor Zaporoje, fosta adversară a lui Dinamo din EHF Champions League. Evoluează pe postul de pivot, acolo unde dinamoviştii îi mai au pe Cedric Sorhaindo, Mamdouh Shebib şi Alireza Mousavi.

În actuala stagiune, Bokhan a marcat şapte goluri în poarta celor de la Dinamo, în duelurile directe din Liga Campionilor. Cele două formaţii şi-au împărţit victoriile, fiecare reuşind să se impună pe teren propriu.

ADVERTISEMENT
Viachaslau Bokhan
Viachaslau Bokhan

“Dulăii” au perfectat transferul lui Akimenko!

Până acum, “dulăii” au perfectat şi transferul lui Andrei Akimenko, jucător care evoluează în extrema dreaptă la echipa Azoty, din Polonia. Răzvan Gavriloaia va pleca la Suceava la finalul acestui sezon.

Dinamo a încheiat pe locul 7 în grupa din EHF Champions League. “Dulăii” au luptat până în penultima etapă pentru calificarea în play-off şi chiar dacă au obţinut o victorie superbă la Porto, lusitanii au fost cei care au mers mai departe.

ADVERTISEMENT

Dinamo, un nou event?!

Echipa lui Xavi Pascual are şanse mari să obţină din nou eventul. Este la un punct de a câştiga titlul şi este calificată în sferturile de finală ale Cupei României, unde va evolua împotriva celor de la CSM Focşani.

  • 25 de ani are Stanislas Kasparek
  • 7 goluri a marcat Viachaslau Bokhan în poarta celor de la Dinamo
ADVERTISEMENT