Sport

Dinamo pregătește „marea împăcare” dintre suporteri și Steliano Filip: „L-a luat gura pe dinainte. E un ‘câine’ adevărat și sperăm să o arate pe teren”

Steliano Filip (27 de ani) rămâne sub contract cu Dinamo până la finalul sezonului, deși își dorea să plece cu orice preț în această iarnă. Conducerea speră la o împăcare cu suporterii și fundașul să revină pe teren.
22.02.2022 | 12:45
Dinamo pregateste marea impacare dintre suporteri si Steliano Filip La luat gura pe dinainte E un caine adevarat si speram sa o arate pe teren
Steliano Filip in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, joi 10 februarie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Steliano Filip și-a dorit din tot sufletul să plece de la Dinamo în perioada de mercato recent încheiată, după ce a intrat în dizgrația suporterilor. FANATIK a anunțat în exclusivitate că fundașul stânga a avut o ofertă din Ungaria, dar transferul nu s-a materializat.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani nu mai are încotro și, până la finalul sezonului, trebuie să joace, dacă vrea, la Dinamo. Conducerea roș-albilor susține că Filip a revenit la sentimente mai bune și vrea să îl ajute pe Flavius Stoican, care are obiectiv salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Se împacă Steliano Filip cu suporterii? Fundașul stânga e așteptat să revină în meciurile lui Dinamo

Steliano Filip n-a mai jucat la Dinamo de la începutul lunii decembrie, când roș-albii au pierdut cu 0-1 în fața Academicii Clinceni. Ultima întâlnire cu fanii a avut loc la meciul cu U Craiova, scor 1-6, când, în calitate de spectator, fundașul a fost apostrofat vehement.

„Cu Steliano, am avut dreptate să nu dăm curs solicitărilor de a deveni jucător liber de contract, avem un jucător de valoare în lot, care va putea juca din nou. Am speranța ca suporterii dinamoviști să îl reprimească, cu iertare, printre ei și să trecem peste momentele tensionate care au existat.

ADVERTISEMENT

Între mine și Steliano au fost momente destul de neplăcute, nu cred că lucrurile acestea trebuie să primeze. Trebuie să ne uităm către interesul echipei, aportul lui sportiv, să lăsăm lucrurile să meargă în această direcție.

Mă înțeleg bine cu el, se pregătește bine, este cu mintea la Dinamo. Este evident că se gândește la ce ar trebui făcut, astfel încât lucrurile să meargă mai bine, este un ‘câine’ adevărat și sperăm să o arate pe teren.

ADVERTISEMENT

Este conștient și regretă ce a făcut, că l-a luat gura pe dinainte, este puțin mai coleric, ce contează este faptul că este un dinamovist, cu toții suntem dinamoviști și ne dorim același lucru. Îi rog pe suporteri să îl susțină”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru Radio Dinamo 1948.

Ce a spus Flavius Stoican despre situația lui Filip

Flavius Stoican a vorbit și el despre situația lui Steliano Filip. În acest sezon, fotbalistul dinamovist a jucat în 14 meciuri și a oferit o pasă de gol. Unul dintre cei mai agresivi jucători din Casa Pariurilor Liga 1, Filip n-a făcut rabat de la cartonașe. A luat șase galbene și un roșu.

ADVERTISEMENT

„Steliano va avea un program separat în acest moment, a pierdut foarte mult în ultima perioadă. Când va fi apt din punct de vedere mental și fizic, iar Dinamo va avea nevoie de el, cu siguranță va fi pe teren. Fiecare jucător va primi acest tratament.

omentan vreau să îl aduc din punct de vedere fizic, apoi mental, la 100% din capacitate, ca atunci când va intra pe teren să-i fie simțită prezența”, a declarat Flavius Stoican înainte de Dinamo – Gaz Metan 4-0.

ADVERTISEMENT