Carousel hot news

Dinamo, pregătită pentru noul sezon. Ce au făcut “câinii roşii”, în prima etapă, în ultimii 10 ani

După un sezon în care au terminat pe podium după o pauză de 8 ani, dinamoviştii sunt pregătiţi să pornească ca din puşcă în stagiunea care va începe pe 14 iulie. "Câinii roşii" au...
Autor: Razvan Nicolae | 11.07.2017 | 08:40
Dinamo, pregătită pentru noul sezon. Ce au făcut

După un sezon în care au terminat pe podium după o pauză de 8 ani, dinamoviştii sunt pregătiţi să pornească ca din puşcă în stagiunea care va începe pe 14 iulie. “Câinii roşii” au obţinut şi calificarea în cupele europene după 5 ani, iar jucătorii lui Cosmin Contra sunt siguri că vor depăşi performanţele din primăvară. Dinamo joacă împotriva lui Juventus Bucureşti în prima etapă, la Ploieşti.

FC Dinamo Bucureşti are un palmares de invidiat, “câinii roşii” pierzând o singură dată în prima etapă a sezonului din ultimii 10 ani. De altfel, dinamoviştii sunt obişnuiţi ca în primul meci al stagiunii să întâlnească o nou-promovată, acest lucru mai întâmplându-se de patru ori. În prima etapă a sezonului 2013-14, Dinamo pierdea cu 0-2 la Timişoara, în faţa lui ACS Poli, echipă care tocmai promovase în prima ligă.

Sergiu Hanca, unul dintre cei mai buni dinamovişti din sezonul trecut, priveşte cu seriozitate meciul împotriva celor de la Juventus, mai ales după ce formaţia din Colentina a învins-o pe Fenerbahce într-un meci amical. “Sâmbătă ne aşteaptă primul meci şi suntem foarte nerăbdători să începem cu dreptul. Aţi văzut cât de accesibil e adversarul, ca a bătut Fenerbahce. Noi tratăm fiecare meci serios, nu contează că jucăm cu echipele din frunte sau cu formaţiile codaşe”, a declarat Sergiu Hanca pentru o televiziune de sport.

Juventus Bucureşti-Dinamo Bucureşti se va juca sâmbătă, 15 iulie, de la ora 21:00. Meciul se va disputa pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti, după ce formaţia din Colentina nu mai poate folosi arena din Bucureşti, terenul fiind retrocedat în această primăvară.

6 victorii are Dinamo în prima etapă a sezonului în ultimii 10 ani. Alte 3 meciuri s-au terminat la egalitate

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!