Dinamo joacă fără primă în meciul cu Sporting Lisabona. Motivul este unul bizar

EXCLUSIV FANATIK
Andrei Trifan    Eduard Nicolae Popa   
în Handbal
28/02/2019, 12:04
Dinamo joacă fără primă în meciul cu Sporting Lisabona. Motivul este unul bizar GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
Handbaliștii de la Dinamo nu au primă la meciul cu Sporting Lisabona

Echipa de handbal masculin Dinamo București are șansa calificării în optimile Champions League, în barajul împotriva celor de la Sporting Lisabona. „Dulăii” au pierdut la un singur gol în capitala Portugaliei și sunt încrezători înaintea returului care se va juca joi, de la ora 20:00, în Ștefan cel Mare. Chiar dacă o potențială calificare în optimi ar însemna o realizare enormă pentru handbalul masculin românesc la nivel de club, FANATIK a aflat că elevii lui Ștefan Constantin nu vor avea nicio primă pentru accederea printre cele mai bune 16 formații din Europa.

Dinamo nu are primă în meciul cu Sporting Lisabona

Handbaliștii alb-roșilor joacă fără primă împotriva lusitanilor, întrucât fiecare jucător avea stipulată în contract o primă de obiectiv care nu prevede fazele superioare ale Champions League. Cum calificarea din faza grupelor a fost asigurată, oficialii lui Dinamo susțin că nu mai au niciun motiv să suplimenteze banii suplimentari pe care să îi plătească jucătorilor.

Sursele noastre spun că, pentru a preveni o nemulțumire din partea handbaliștilor, oficialii lui Dinamo le-au promis că vor lua în calcul posibilitatea să le dea o sumă suplimentară sportivilor, în funcție de cee ace vor face în restul competiției.

Handbaliștii de la Dinamo nu au primă la meciul cu Sporting Lisabona
Dinamo va juca împotriva lui Sporting Lisabona în barajul pentru optimile Champions League

Handbaliștii lui Dinamo vor avea parte de suporteri de lux la meciul din barajul Champions League

Elevii lui Ștefan Constantin vor avea parte de o audiență plină de VIP-uri în meciul cu Sporting Lisabona. Astfel, la partida din Champions League vor fi prezenți Mircea Lucescu, Florin Răducioiu și Claudiu Vaișcovici. De asemenea, la meci vor veni și Mircea Rednic și elevii săi de la echipa de fotbal a clubului,dar și Petre Cozma, tatăl regretatului Marian Cozma, unul dintre oamenii care au locul rezervat la partidele „dulăilor”.

În partida tur Dinamo a pierdut la limită, scor 31-32, la Lisabona. Dacă vor reuși să recupereze handicapul de un gol, atunci Dinamo va juca în optimi cu a doua clasată din A a Ligii Campionilor. Pentru această poziție se luptă Telekom Veszprem, campioana Ungariei, și Vardar Skopje, campioana Macedoniei.

„Nu am pierdut niciun meci pe teren propriu pentru că avem și suporterii alături. Pun o presiune imensă pe adversari și asta ne ajută. Eu sper ca apărarea noastră agresivă, cu întâmpinarea din timp a jucătorilor portughezi de la linia de 9 metri, să le creeze probleme. Portarii sunt, de asemenea, foarte importanți. Cu mingi apărate și scoase de ei am putea pleca pe contraatac și faza a doua, să marcăm goluri ușoare”
– Constantin Ștefan, antrenorul lui Dinamo

  • 324 de goluri a marcat Dinamo în cele 11 partide disputate în acest sezon de Liga Campionilor, ceea ce duce la o medie de 29,4 goluri pe meci.
Închide ×