Sport

Dinamo, prima mutare din mercato! Anunţul făcut de Kopic

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a reușit să-și întărească staff-ul tehnic, în ciuda faptului că momentan nu găsește jucători de valoare care să accepte să semneze.
02.01.2024 | 20:32
Dinamo prima mutare din mercato Anuntul facut de Kopic
Dinamo, prima mutare din mercato! Anunţul făcut de Kopic
ADVERTISEMENT

Așadar, în ciuda faptului că nu au transferat niciun jucător până acum, ”câinii roții” l-au convins pe croatul Marijo Tot să se alăture proiectului dinamovist, în speranța că retrogradarea va fi evitată. Marijo Tot a reușit să câștige Cupa și campionatul cu Dinamo Zagreb, din postura de secund. Între timp, Dinamo a renunțat la cinci jucători.

Dinamo, prima mutare din mercato!

Rămâne de văzut, însă, ce jucători vor veni la Dinamo în aceste condiții grele, în care echipa pare condamnată la retrogradare. ”Începem pregătirea cu 22 de jucători. După cum știți deja, Cătălin Țîră nu mai este la echipă.

ADVERTISEMENT

Îi urez toate cele bune. De asemenea, Dujmovic și Iulian Roșu nu vor merge cu noi în cantonament, pentru că, din punctul meu de vedere, ei trebuie să-și găsească echipe la care să aibă mai multe șanse să prindă minute și să-și demonstreze calitățile.

Achiziție de ultim moment la Dinamo
Achiziție de ultim moment la Dinamo

Pentru Giafer și Borcea vom încerca să găsim soluții bune pentru a-i împrumuta. Sunt jucători tineri și vreau să-i văd la lucru meci de meci”, a declarat Zeljko Kopic, înainte de pleacarea în cantonament.

ADVERTISEMENT

În acest context, antrenorul croat al lui Dinamo a recunoscut că jucători teoretic valoroși precum Dorin Rotariu sau Damjan Djokovic au refuzat deja să se alăture proiectului dinamovist. ”Vrem să aducem jucători noi, pentru a întări echipa.

În ceea ce privește transferurile, știu că toți fanii așteaptă jucători noi. Chiar și la aeroport, la controlul pașapoartelor, prima întrebare a fost Salut, domnule antrenor. Unde sunt jucătorii?. Lucrez zi de zi la asta. Și la fel o fac și cei din club. Suntem în discuții cu câțiva jucători.

ADVERTISEMENT

Nu pot da niciun nume până nu semnăm. Pot spune că ținta este să aducem între 4 și 6 jucători. Trebuie să fie jucători de calitate, care să îmbunătățească echipa. Vreau concurență. Cu unii suntem foarte aproape de a ajunge la un acord. Dar perioada de mercato abia a început. Vreau să aducem cei mai buni jucători pe care putem să-i transferăm. Vom aduce jucători noi, vom fi o echipă mai bună. Mă gândesc și la jucători croați.

Rotariu și Djokovic? Nu sunt interesați să facă acum parte din echipa lui Dinamo. Nu știu de ce. Trebuie să-i întrebați pe ei. Nu știu. Au alte idei… Iar eu respect asta. Poate au alte oferte. Trebuie să accept asta. Avem țintele noastre, știm pe ce poziții vrem jucători. Sper să rezolvăm rapid. Nu e ușor. E foarte greu să aduci jucători în perioada de iarnă.

ADVERTISEMENT

Nu avem nici o situație foarte bună din punct de vedere financiar și suntem în lupta pentru a ne salva de la retrogradare. Așa că înțeleg de ce jucătorii iau în calcul alte opțiuni. Vom face tot ce putem pentru a aduce jucători cât mai repede. Dar nu depinde doar de noi. Dar sunt mulți care iau în calcul alte opțiuni”, a recunoscut Zeljko Kopic în aceeași conferință de presă.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită:...
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită: „Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești”
FOTO Ce a făcut Florinel Coman, imediat după finalul meciului FCSB - Botoșani...
FOTO Ce a făcut Florinel Coman, imediat după finalul meciului FCSB - Botoșani 3-2
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
A cerut despăgubiri de 760.000 de euro pentru invaliditate după un accident de maşină....
A cerut despăgubiri de 760.000 de euro pentru invaliditate după un accident de maşină. Femeia, prinsă la un concurs de aruncat brazi
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu...
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu nevasta, pentru a trăi cu amanta
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ultimele cuvinte ale lui Petre Roman la căpătâiul Mioarei Roman. Ce a putut...
Ultimele cuvinte ale lui Petre Roman la căpătâiul Mioarei Roman. Ce a putut să zică fostul premier de ea
Regele Charles, gest neașteptat după diagnosticul de cancer. La cine a apelat
Regele Charles, gest neașteptat după diagnosticul de cancer. La cine a apelat
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6...
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6 ani de la fuga lui din România: și-a drogat victimele și le-a filmat. Inițial, a ajuns la Poliție ca victimă
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni