ADVERTISEMENT
Carousel hot news

DINAMO. Reacţia lui Anghelache după ce Stanciu a fost numit manager general

DINAMO. Constantin Anghelache, preşedintele lui Dinamo, salută cooptarea lui Daniel Stanciu în cadrul clubului din “Ştefan cel Mare”. Fostul impresar va ocupa funcţia de manager general....
Autor: Răzvan Scarlat | 07.01.2015 | 08:59
DINAMO. Reacţia lui Anghelache după ce Stanciu a fost numit manager general

DINAMO. Constantin Anghelache, preşedintele lui Dinamo, salută cooptarea lui Daniel Stanciu în cadrul clubului din “Ştefan cel Mare”. Fostul impresar va ocupa funcţia de manager general. “Nu mă deranjează numirea lui Stanciu! Dinamo este un club atît de complex încît nu ajung nici oamenii care sînt în acest moment aici să îl conducă. Venirea lui Daniel este un plus, fiindcă e un băiat care ştie mult fotbal, sper să reuşească să îşi pună cunoştinţele în aplicare. Prin venirea lui poate voi avea şi eu mai mult timp să respir. Nu am discutat despre împărţirea responsabilităţilor. Important este să fie făcută cea mai bună treabă posibilă, în folosul clubului. De multe ori activităţile se îmbină şi nici nu mai contează cine a făcut aceste lucruri”, a spus Anghelache pentru Gazeta Sporturilor.

ADVERTISEMENT

DINAMO. Oficialul lui Dinamo a dezvăluit şi cum arată programul său zilnic. “Eu zi de zi fac un du-te-vino continuu între facultate şi club. Am avut cursuri cu studenţii mei de la ora 9:00 la 12:00. La unu fără un sfert am ajuns la club, unde am avut o întîlnire, iar la 17:00 m-am întors la cursuri, de această dată cu masteranzii, pînă la 8:00 seara. După master am avut din nou o întîlnire în interesul clubului. Şi v-am prezentat doar o zi! Poate acum voi avea şi eu mai mult timp pentru studenţi, pentru că am şi doctoranzi pe care trebuie să îi consiliez şi nu suport ideea de a lipsi de la cursuri şi a fi substituit de asistenţi. Eu nu sînt de profesie antrenor sau fotbalist. Eu am albit şi am chelit ca profesor. Fotbalul, cum am spus mai sus, este o pasiune a mea”, a spus Anghelache.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT