Sport

Dinamo, primă specială la meciul decisiv cu FC Argeș. Ce sumă încasează jucătorii pentru promovare

Dinamo e aproape de revenirea în SuperLiga, iar jucătorii lui Ovidiu Burcă vor fi recompensați pe măsură. Ce spune președintele Andrei Nicolescu
03.06.2023 | 10:51
Dinamo prima speciala la meciul decisiv cu FC Arges Ce suma incaseaza jucatorii pentru promovare
150.000 de euro oferă conducerea lui Dinamo pentru promovare. La această sumă se adaugă 10.000 de euro de jucător de la Cristi Borcea, precum și bonusurile stipulate în contracte. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a câștigat cu 6-1 meciul tur cu FC Argeș, iar la piteșteni e degringoladă totală după ce doi jucători au fost deja dați afară.

Dinamo, miză importantă la meciul retur cu FC Argeș: „Această echipe merită un bonus de performanță”

Dinamo joacă pe o sumă importantă la meciul retur cu FC Argeș de la barajul de promovare. Astfel, conform gsp.ro, „câinii” vor primi nu mai puțin de 150.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, ar fi confirmat această informație și a declarat: „Această echipă merită un bonus de performanță, dacă va promova. O spunem cu tărie noi toți, cei din partea administrativă, că această sumă e meritată.

Gândiți-vă cum a început Dinamo sezonul, prin ce a trecut, că a fost foarte aproape de a se desființa!”, a mai punctat oficialul.

ADVERTISEMENT

Dinamo, aproape de promovare datorită lui Ovidiu Burcă: „Toată lumea a dat în el”

Andrei Nicolescu a vorbit la superlativ despre antrenorul „câinilor” care a luat-o pe Dinamo de la retrogradare: „Echipa a rămas un grup unit, Ovidiu Burcă a reușit să facă asta, în ciuda unor discuții din iarnă, când toată lumea a dat în el.

Gândiți-vă la ce a reușit în acest an și veți realiza că această sumă este relativ mică față de performanța pe care ei au reușit să o facă în aceste condiții”.

ADVERTISEMENT

La această sumă se adaugă și bonusurile pe care jucătorii le au în contract precum și o altă primă de la fiul lui Cristi Borcea, așa cum fostul acționar majoritar al lui Dinamo a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Cristi Borcea le-a promis o primă de 10.000 de euro jucătorilor lui Dinamo

Cristi Borcea a dezvăluit că inițiativa de premiere a venit din partea fiului său: „A fost aseară o mare bucurie. Patrick, în urma jocului, mi-a zis ‘tati, vreau să le dau dacă se califică vreau să le dau o primă’.

ADVERTISEMENT

Și returul, o să vedeți, va fi un retur greu. Patrick o să le comunice că o să le dea o primă de 10.000 de euro la băieți pentru prestația lor”.

FC Argeș – Dinamo se joacă la Mioveni, sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21:00. Chiar și așa, „alb-roșiii” vor avea parte de o susținere importantă, galeria lui Dinamo epuizând toate biletele. Peste 2.000 de „câini” sunt așteptați pe micuțul stadion.

ADVERTISEMENT
Tags: