Sport

Iuliu Mureșan a fost în vestiar imediat după Rapid – Dinamo 1-1. Câți bani iau jucătorii pentru acest punct. Update exclusiv

Dinamo joacă împotriva Rapidului pe Arena Naţională pe o primă de 10.000 de euro. "Câinii" speră să continue momentul bun, după ce au câştigat patru puncte în ultimele două etape.
26.02.2022 | 23:15
Iuliu Muresan a fost in vestiar imediat dupa Rapid  Dinamo 11 Cati bani iau jucatorii pentru acest punct Update exclusiv
Dinamo va avea o primă importantă în meciul cu Rapid. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
26-02-2022
21:17

Dinamoviștii, primă importantă pentru punctul scos cu Rapid. Iuliu Mureșan a promis 5.000 de euro

Iuliu Mureșan a mers în vestiarul lui Dinamo imediat după fluierul final al derby-ului cu Rapid. Oficialul “câinilor” i-a felicitat pe Flavius Stoican și pe jucători și le-a transmis că vor fi recompensați și financiar.

Mureșan a promis o primă de 5.000 de euro pentru punctul obținut pe Arena Națională, după Rapid – Dinamo 1-1. În cazul în care reușeau să se impună, “roș-albii” ar fi încasat 10.000 de euro, așa cum anunțase FANATIK în exclusivitate.

Sâmbătă, de la ora 20:30, Rapid şi Dinamo se duelează pe Arena Naţională. Giuleştenii mai au de doi bani speranţă pentru play-off şi au neapărat nevoie de victorie, în timp ce Dinamo vrea să reducă ecartul faţă de echipele aflate deasupra ei în clasament.

Dinamo joacă pe o primă uriaşă în derby-ul cu Rapid! 10.000 de euro la victorie

Din informaţiile FANATIK, jucătorii lui Dinamo vor juca pe o primă importantă în derby. Oficialii clubului le-au promis “câinilor” 10.000 de euro bonus pentru victorie, care ar aduce mai multă linişte la echipă.

ADVERTISEMENT

Dinamo a obţinut patru puncte în ultimele două etape şi are un moral bun înaintea derby-ului, mai ales că odată cu depunctarea celor de la Gaz Metan, echipa a părăsit după mult timp locurile direct retrogradabile.

“Câinii” au avut primă în fiecare dintre ultimele două meciuri

FANATIK a aflat că Dinamo a avut prime de victorie atât cu UTA Arad, cât şi cu Gaz Metan. “Câinii” au avut 10.000 de euro şi la Arad, însă atunci nu au putut accesa toţi banii pentru că meciul s-a încheiat 0-0.

ADVERTISEMENT

De la acea remiză “eroică” de pe terenul UTAei, în care Dinamo a apărat acel 0-0 deşi a jucat cu doi oameni în minus în final de meci, a început momentul bun al echipei lui Flavius Stoican, care reuşea să oprească o serie de patru înfrângeri la rând.

Din informaţiile FANATIK, jumătate din prima de 10.000 de euro va fi plătită de administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu. Chiar dacă va învinge Rapid, “câinii” vor avea de tras pentru a recupera ecartul faţă de adversarele cu care se luptă la baraj.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican mizează pe aportul fanilor: “Sunt convins că vom avea în spate o galerie senzațională”

Flavius Stoican a declarat la conferinţa de presă premergătoare derby-ului că se bazează şi pe aportul galeriei în meciul de pe Arena Naţională:

„Ne așteaptă un meci cu câteva caracteristici aparte. În primul rând, vrem să obținem un rezultat pozitiv. Sper că jocul va confirma drumul bun pe care suntem începând cu meciul de la Arad.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne punem mintea la contribuție, să fim inteligenți. Sunt convins că vom avea în spate o galerie senzațională care ne va duce spre un rezultat pozitiv. Există o liniște în subconștientul nostru, dar nu e de ajuns. Trebuie să fim realiști și să vedem că se poate și mai mult.

Rapid are o echipă bună, cu suporteri care sunt apropiați de jucători. Am văzut o echipă care a făcut un meci foarte bun cu CFR. Nu cred că Mihai Iosif va fi îndepărtat de la Rapid. Omul acesta a dus echipa în prima ligă, a dus echipa pe un loc pe care nimeni nu se aștepta”.

4000 de “câini” vor fi pe Arena Naţională!

Dinamo a primit 4000 de bilete pentru această confruntare şi sunt şanse mari ca toate să fie epuizate până la ora meciului. “Câinii” vor sta în peluza dinspre Basarabia şi nu în Peluza Nord în care erau obişnuiţi pe Arenă.

  • 10.000 de euro este prima la victorie a dinamoviştilor în meciul cu Rapid
  • 4000 de fani ai lui Dinamo vor fi pe Arena Naţională
ADVERTISEMENT