Sport

DINAMO. Primele LOVITURI ale lui Stanciu: “Îi LUĂM!”

DINAMO. Daniel Stanciu, probabil viitorul preşedinte al lui Dinamo, şi-a conturat primele nume de fotbalişti care vor avea inscripţionat numele pe tricoul "haitei". În paralel cu rezilierile de...
19.12.2014 | 12:52
DINAMO Primele LOVITURI ale lui Stanciu Ii LUAM

DINAMO. Daniel Stanciu, probabil viitorul preşedinte al lui Dinamo, şi-a conturat primele nume de fotbalişti care vor avea inscripţionat numele pe tricoul “haitei”. În paralel cu rezilierile de contract care sînt în vogă în “Groapă”, cel puţin cinci jucători fiind vizaţi de schimbarea organigramei, viitorul om de încredere al lui Negoiţă a decis să demareze negocierile pentru primii doi fotbalişti, ambii fiind de la Ceahlăul.

Citeşte: EXCLUSIV / Titular, dat afară AZI! “Aştept oferte!”

DINAMO. Problemele financiare cu care se confruntă formaţia moldoveană i-a obligat pe conducătorii Ceahlăului să scoată la vînzare toţi jucătorii care au o cotă bună de piaţă. “Sînt mai mulţi jucători de la echipă care au intrat în atenţia cluburilor de Liga 1, dar negocierile vor fi dure. Chiar dacă sîntem într-o poziţie şi situaţie delicate, nu vom accepta să ni se ofere o sumă derizorie pentru un jucător, să fie bătaie de joc”, a afirmat, pentru FANATIK.RO, preşedintele Ceahlăului, Viorel Mestecăneanu.

2.FOTBAL:CEAHLAUL PIATRA NEAMT-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1(14.12.2013)

Andrei Marc şi Popadiuc, acontaţi de “cîini”!?

DINAMO. Sursele din cadrul echipei dinamoviste au dezvăluit că oficialii formaţiei din “Groapă” au demarat tratativele cu omologii de la Piatra Neamţ şi chiar au ajuns la un acord verbal pentru ca Andrei Marc şi Doru Popadiuc să îmbrace tricoul lui Dinamo de la începutul anului 2015. “Ceahlăul urmează să primească în jur de 250.000 euro pentru cei doi fotbalişti, însă formaţia moldoveană o să deţină în continuare procente din drepturile federative ale celor doi jucători. 20-25% la fiecare fotbalist”, au dezvăluit pentru FANATIK.RO apropiaţii lui Negoiţă.

Citeşte şi: DINAMO. A turnat blatul! “Trebuia să pierdem”

“Negociem cu Dinamo!”

DINAMO. Contactaţi pentru a oferi detalii despre starea negocierilor dintre Dinamo şi Ceahlăul pentru Andrei Marc şi Doru Popadiuc, oficialii echipei moldovene au confirmat sursele FANATIK.RO. “Există un interes pentru Andrei Marc din partea lui Dinamo, dar nu am ajuns la un numitor comun, negocierile sînt în desfăşurare. Şi Popadiuc are oferte, însă discuţiile sînt în fază incipientă. Vom vedea ce se întîmplă”, ne-a declarat Florin Marin, managerul general al echipei de sub Pietricica. Declaraţiile sînt susţinute şi de Viorel Mestecăneanu, preşedintele Ceahlăului. “Ştiu de interesul lui Dinamo, normal, dar momentan nu putem spune nimic cu certitudine. Trebuiesc analizate ofertele  şi după aceea să ajungem la un numitor comun”, a precizat omul de încredere al lui Gheorghe Ştefan.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ NAPOCA, LIGA 1 (18.02.2014)

Teja a fost în inspecţie în “haită”

DINAMO. Negocierile sînt dirijate din spate de către Mihai Teja, viitorul tehnician al lui Dinamo. O dovadă concretă că tratativele dintre fostul selecţioner al Under 21 şi conducerea “haitei” au avut un final pozitiv este reprezentată de vizitele pe care Teja le-a făcut atît la stadionul din “Ştefan cel Mare” de-a lungul săptămînii, cît şi la baza de antrenament de la Săftica. “Ghid i-a fost tocmai Ionel Dănciulescu, fostul antrenor al lui Dinamo, care i-a prezentat, în detaliu, toate aspectele. Dănciulescu a arătat, încă o dată, că este alături de Dinamo cu sufletul, pentru el nu contează funcţia”, au precizat sursele FANATIK.RO.

“Problemele financiare cu care ne confruntăm sînt cunoscute, dar asta nu înseamnă că ne vom vinde jucătorii ieftini. Marc şi Popadiuc sînt jucători foarte buni” (Viorel Mestecăneanu, preşedinte Ceahlăul)

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!