Fotbal intern

Dinamo primește vești bune! Se face o nouă încercare de a introduce stadionul în programul de modernizare

18.06.2020 | 20:38
Dinamo primeste vesti bune Se face o noua incercare de a introduce stadionul in programul de modernizare
ADVERTISEMENT

Stadionul lui Dinamo a fost tema mai multor probleme de-a lungul timpului, în ceea ce privește suporterii, din două considerente.

În primul rând, arena din „Șoseaua cel Mare” este lăsată în paragină, iar a doua problemă este legată de pista de atletism care nu îi lasă pe fani să fie aproape de acțiunea meciurilor.

ADVERTISEMENT

În prezent, se face o nouă încercare de introducere a stadionului în programul de reconstrucție, conform prosport.ro.

Vești bune privind reconstrucția stadionului Dinamo

Stadionul Dinamo a fost propus din nou pentru a intra în programul de reconstrucție, iar senatorul Șerban Nicolae a trimis o solicitare oficială către Ministerul Afacerilor Interne prin care cere ca arena din Ștefan cel Mare să fie predată Consiliului Național de Investiții:

ADVERTISEMENT

„Solicit public Ministrului Afacerilor Interne să emită, de îndată, ordinul de predare a imobilului constituit din teren și construcții, identificat ca Stadionul ’Dinamo’, către Compnia Națională de Investiții C.N.I. SA, bun proprietate publică, liber de sarcini.

Totodată, solicit public, revizuirea soluției tehnice de realizare a investiției, astfel încât stadionul să respecte următoarele cerințe: să fie destinat exclusiv competițiilor de fotbal și să aibă o capacitate de cel puțin 25.000 de spectatori”.

ADVERTISEMENT

Ministrul Stroe anunță că sunt șanse ca stadionul „Dinamo” să fie modernizat

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a vorbit despre șansele ca stadionul „Dinamo” să se modernizeze: „Stadionul Dinamo a fost inclus în proiectul EURO 2020 și ar fi trebuit să fie refăcut ca celelalte trei stadioane.

Din cauza unor probleme juridice, stadionul Dinamo nu a putut să fie inclus. Nu am cum să mă implic”.

ADVERTISEMENT

 „Când instanțele vor decide cine va câștiga acest proces și regimul juridic, atunci acest stadion va putea fi introdus în programul EURO.

Eu susțin acest proiect și nu am nicio problemă ca să introducem acest stadion pentru a fi refăcut”, a spus Ionuț Stroe pentru  prosport.ro.

ADVERTISEMENT