Sport

Dinamo, primul transfer după schimbarea conducerii! „Câinii” au legitimat un atacant care a evoluat la Steaua în sezonul trecut

Dinamo continuă întăririle pentru Liga 2. Clubul din Ștefan cel Mare tocmai a anunțat transferul unui atacant. Fotbalistul a „trădat”, după ce a evoluat pentru CSA Steaua.
22.07.2022 | 20:15
Dinamo primul transfer dupa schimbarea conducerii Cainii au legitimat un atacant care a evoluat la Steaua in sezonul trecut
Dinamo, primul transfer după schimbarea conducerii! „Câinii” au legitimat un atacant care a evoluat la Steaua în sezonul trecut. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vasile Buhăescu (34 de ani) a trădat-o pe CSA Steaua și a semnat cu Dinamo. Atacantul a fost prezentat de rivala „militarilor”, care a retrogradat în premieră în Liga 2, și se va alătura imediat lotului condus de noul antrenor Ovidiu Burcă.

Valentin Buhăescu a semnat cu Dinamo

Buhăescu a jucat în Ghencea în sezonul 2021-2022, perioadă în care a marcat șase goluri și a oferit trei assist-uri în cele 20 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul roș-albastru.

ADVERTISEMENT

În cariera sa, noua achiziție a „câinilor” fost legitimat la o sumedenie de echipe: FCM Huși, FC Vaslui, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești, ASA Tg. Mureș, Metalul Reșita, Mioveni, Olimpia Satu Mare, Juventus București, FC Argeș și CSA Steaua.

„Vasile Buhăescu la Dinamo 1948

București, 22 iulie 2022. Atacantul Vasile Buhăescu a semnat în urmă cu câteva momente un contract cu Dinamo 1948 și se va alătura lotului pregătit de noul antrenor principal Ovidiu Burcă, a anunțat administratorul special Vlad Iacob pentru paginile oficiale de Facebook și Instagram ale clubului.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 34 de ani, Vasile Buhăescu este, la această oră, unul dintre cei mai prolifici atacanți din Liga 2, cu 73 de goluri marcate în această competiție.

‘Sunt foarte fericit că am semnat cu Dinamo și abia aștept să joc în fața extraordinarilor suporteri din Ștefan cel Mare. Îmi doresc a cincea promovare din carieră pentru a readuce acest club acolo unde trebuie să fie!’, a declarat Vasile Buhăescu pentru suflarea dinamovistă.

ADVERTISEMENT

FC Vaslui, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești, ASA Tg. Mureș, CS Mioveni, Olimpia Satu Mare, Juventus București, FC Argeș și CSA Steaua sunt echipele la care a evoluat Vasile Buhăescu.

4 promovări, din Liga 2 în prima divizie, are Vasile Buhăescu în carieră.

Bine ai venit, Vasile Buhăescu!”, se arată în comunicatul emis de dinamoviști.

Dinamo a renunțat la Cătălin Hîldan, Jr.

Roș-albii aduc, dar se și despart de fotbaliști. Cătălin Hîldan, Jr., nepotul „Unicului căpitan”, nu și-a prelungit contractul și a semnat cu FC Voluntari. Puștiul în vârstă de 19 ani și-ar fi dorit să continue însă în Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

„Pur și simplu n-am mai fost în vederile lor. Asta a fost toată chestia. Nimeni nu m-a chemat. Ce să fac, să rămân?! Plus că mi s-a terminat contractul la 30 iunie și nu mi-a propus nimeni prelungirea”, a declarat Hîldan, Jr., într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT