Fotbal intern

Dinamo, probleme de lot înainte de meciul cu Viitorul. Adi Mihalcea, lipsit de piese grele

01.07.2020 | 17:27
Dinamo probleme de lot inainte de meciul cu Viitorul Adi Mihalcea lipsit de piese grele
ADVERTISEMENT

Aflată într-o postură inedită de ”lanternă roșie”, Dinamo București are probleme de lot înainte de meciul cu FC Viitorul, din etapa a șaptea a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1.

”Câinii” au ajuns pe ultimul loc după eșecul din etapa trecută cu FC Voluntari, iar spectrul retrogradării în Liga 2 este tot mai pregnant, în ciuda faptului că fanii se zbat să salveze clubul.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul Adrian Mihalcea înregistrat numai înfrângeri de la venirea în Ștefan cel Mare, iar situația critică se poate înrăutăți, deoarece ”câinii” vor întâlni în deplasare liderul din play-out.

Probleme mari de lot pentru Dinamo la meciul cu Viitorul

Dinamoviștii l-au pierdut din cauza unor probleme medicale pe atacantul Slavko Perovic, iar mijlocașul Ioan Filip nu și-a prelungit înțelegerea și a devenit de miercuri jucător liber de contract.

ADVERTISEMENT

Dar astea nu sunt toate problemele pentru Adi Mihalcea. Conform gsp.ro, un alt mijlocaș la închidere, Filip Mrzljak, nu va putea juca în partida de joi, de la Ovidiu, împotriva formației pregătite de Gică Hagi.

Mijlocașul croat în vârstă de 27 de ani nu a făcut deplasarea la Constanța din cauza unor probleme musculare, astfel că tehnicianul dinamoviștilor va trebui să improvizeze pentru postul din fața apărării.

ADVERTISEMENT

Rămas doar cu Alexandru Răuță disponibil pentru acel post, Adrian Mihalcea va fi nevoit să aducă un jucător neobișnuit cu acea poziție. Cele trei variante sunt fundașul Ricardo Grigore, care a mai jucat la mijloc, pe Ionuț Șerban, care n-a jucat niciun meci în acest sezon, sau pe Diego Fabbrini, pe care l-ar putea folosi pe o poziție mai defensivă.

Venirea lui Adrian Mihalcea pare inoportună, tehnicianul ”câinilor” pierzând toate meciurile de la debut până acum. Gigi Mulțescu se autopropune la Dinamo și a declarat că dacă ar veni o ofertă, ar fi dispus să negocieze o posibilă venire pe banca tehnică a ”alb-roșilor”.

ADVERTISEMENT

Peluza “Cătălin Hîldan” a emis un comunicat dur la adresa conducerii după ultimele rezultate şi îl acuză pe Ionuţ Negoiţă că le-a promis noilor cumpărători, care au virat 100.000 de euro la Dinamo, că vor putea primi şi cele 20 de procente deţinute de suporterii clubului.

ADVERTISEMENT