Sport

Dinamo, probleme financiare teribile! Două glorii au fost trimise în concediu fără plată! „Legal, asta e situația”. Exclusiv

FANATIK a aflat că Ionel Augustin și Marin Dragnea au fost trimiși acasă de conducerea lui Dinamo. Cele două foste glorii nu vor primi niciun ban în următoarele trei luni de zile.
04.06.2022 | 10:36
Dinamo probleme financiare teribile Doua glorii au fost trimise in concediu fara plata Legal asta e situatia Exclusiv
Dinamo are datorii de 8 milioane de euro. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că două nume grele din istoria lui Dinamo, Ionel Augustin și Marin Dragnea, care ocupau poziția de scouteri, au fost trimiși în vacanță după retrogradarea echipei.

Ionel Augustin și Marin Dragnea, trimiși în concediu fără plată de Dinamo

Angajați ai lui Dinamo pe poziția de scouteri, Ionel Augustin și Marin Dragnea vor rămâne în această vară fără niciun ban în buzunar. Mai mult, vor avea parte de o vacanță prelungită fortață.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, clubul nu le poate susține salariile, deși nu este vorba deloc de o sumă mare, și s-a ales opțiunea de a fi trimiși în concediu fără plată.

Contactat de FANATIK, Marin Dragnea a oferit mai multe detalii despre această decizie: „Consider că sunt în continuare la Dinamo. E un concediu în perioada asta până în iulie-august. Dar rămân în continuare și eu, și Augustin. Au considerat că nu sunt competiții…. E un fel concediu fără plată. E legal, asta e situația. Nu am fi acceptat nici noi dacă era ceva…”, a declarat fostul mare mijlocaș al lui Dinamo, în timp ce Ionel Augustin nu a putut fi contactat.

ADVERTISEMENT

Dinamo, în pragul colapsului, ar putea să nu înceapă noul sezon de Liga a doua!

Dinamo a rămas fără principala sursă de venit, drepturile TV din Liga 1, în valoare de un milion de euro. Conform sport.ro, sponsorul Unibet s-a retras de asemenea de la club. El ar fi trebuit să aducă venituri de peste 400.000 de euro în acest sezon.

Astfel, singurul sprijin financiar al lui Dinamo rămâne programul DDB și sponsorizările din partea lui Nicolae Badea, Marian Iuhaz, Tata Nițu sau Claudiu Ciolan, iar viitorul este mai mult decât incert.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, nu mai puțin 17 jucători își termină contractele, iar aceștia mai au de primit și salariile pe luna iunie, în timp ce Dusan Uhrin a plecat în Cehia și nu se știe dacă mai revine la echipă.

Greii vestiarului, Torje, Matei și Filip nu mai continuă la Dinamo

FANATIK a dezvăluit exclusiv că Gabi Torje este primul jucător care și-a reziliat contractul cu Dinamo și a ajuns la Farul, în timp ce Cosmin Matei a semnat un contract pe doi ani cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit de asemenea în exclusivitate pentru FANATIK că Steliano Filip va pleca mai mult ca sigur de la Dinamo: „Este clar că va exista o remaniere masivă a lotului, iar jucătorii cu salarii mari nu vor continua. Dar da, Steliano Filip pleacă şi el”.

În aceste condiții, este foarte probabil ca Dinamo să înceapă noul sezon din Liga 2 cu jucătorii de la echipa a doua, care au retrogradat de asemenea în Liga 4. 

Și veștile proaste nu se opresc aici! Dinamo este în insolvență iar începând cu luna noiembrie ar trebui, conform planului de reorganizare, să înceapă să achite din datoriile de milioane de euro. De bani pentru transferuri nici nu se pune problema!

ADVERTISEMENT