Sport

Flavius Stoican a prins curaj după ce Dinamo a ajuns la trei meciuri fără înfrângere: ”Vrem să scăpăm și de baraj!”

Dinamo și-a resetat obiectivul. Într-un sezon de coșmar, Flavius Stoican le-a transmis jucătorilor noul obiectiv. Roș-albii vor să încheie campionatul pe o poziție care să nu ducă la baraj.
28.02.2022 | 11:42
Flavius Stoican a prins curaj dupa ce Dinamo a ajuns la trei meciuri fara infrangere Vrem sa scapam si de baraj
Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo e tot mai optimis după trei jocuri fără înfrângere. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a avut un sezon de coșmar, dar problemele financiare ale adversarelor din Liga 1 le-au readus ”câinilor” optimismul. Roș-albii vor să încheie campionatul pe o poziție deasupra locului de baraj.

Rezultatele din ultimele etape arată că Dinamo poate îndeplini acest obiectiv, chiar dacă va întâlni adversari redutabili în partidele ce au mai rămas de disputat din sezonul regulat.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican: ”Trebuie să facem un meci bun nu să căutăm alibi-uri”

Următorul adversar al dinamoviștilor este Sepsi Sfântu Gheorghe, o echipă cu orgoliul rănit după ce a ratat principalul obiectiv, calificarea în play-off-ul campionatului.

Meciul este programat mâine, de la ora 17:30 în etapa a 29-a penultima din sezonul regulat în Casa Pariurilor Liga 1. Flavius Stoican are mari probleme de efectiv, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Antrenorul ”câinilor”, însă, nu caută alibi-uri și le-a transmis jucătorilor un mesaj ferm în ceea ce privește așteptările de la ultimele jocuri din sezonul regulat.

”Trebuie să luăm cât mai multe puncte, chiar dacă întâlnim echipe mai bine cotate. Atmosfera este din ce în ce mai bună, dar mai este de muncă. Mai trebuie să lucrăm la realizările individuale din timpul jocurilor.

ADVERTISEMENT

În atac ne confruntăm cu ceva probleme. Avem patru jucători indisponibili, plus cei de dinainte, dar voi căuta ca la ora meciului să aliniem un 11 cât mai bun.

Nu contează cum va fi terenul, în ce condiții se va juca meciul, noi trebuie să facem o partidă bună nu să căutăm alibi-uri. Încercăm să depășim și zona de baraj, acesta este gândul nostru”, a transmis Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT

Dinamo are primă și la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Antrenorul Flavius Stoican a menționat în cadrul conferinței de presă de dinaintea partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe că echipa are și în acest caz promisă o primă.

Roș-albii vor împărții 5.000 de euro și pentru punctul obținut în derby-ul cu Rapid, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

”Ni s-a promis o primă și pentru acest meci, așa cum am avut și la meciul cu Rapid. Chiar dacă nu e o sumă exorbitantă, ceea ce mă încântă este că se împarte în mod egal la toată lumea, indiferent că ai prins, sau nu, foaia de joc.

Lucrul cel mai important este ca atunci când jucătorii intră pe teren să lupte ca să salveze echipa. Sunt importanți și banii, dar nu acum. Oamenii ne sprijină, galeria este alături de noi, au fost mereu și când nu am jucat bine”, a punctat Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT